weź chłopie załóż okulary albo powiększ sobie 300% informacje do KNF-u, wtedy może dojrzysz cenę 0,1zł. w takiej informacji podaje sie iloć akcji i po jakiej cenie zostały sprzedane.
Ubierają uważać! Ten prawicowy oszołom to kolejny fanatyk, który udaje, że kocha Polskę, a okradnie was z ostatnich oszczędności - was Polaków. Ratuje wspaniałą firmę świadczącą usługi transportowe jak napisał, a ja już pisałem wcześniej - tej firmy już nie ma. Pozostał sztuczny twór i wasza piękna wizja weekendu z kosmicznym wzrostem na 1 pln (pewnie jeszcze na początek). Nikomu nie życzę źle, po prostu pomyślcie normalni ludzie. Pozdrawiam
Wystarczy porównać z innymi dokumentami np. http://gpwinfostrefa.pl/espi/pl/reports/view/attachment/zawiadomienie2_160.pdf,281768
W ostatniej kolumnie jest cena za 1 akcję czyli 0,10 zł.
Aż tak mnie to nie dziwi, sprzedał z dyskontem - jeśli ten drugi wziął sobie na głowę, ramiona i tyłek wszystko co jest związane z sytuacją tej spółki to ten pierwszy powinien go i tak całować po stopach. Choć znając "pomyłki" Misiąga to za jakiś czas wyjdzie korekta że to było 1,00. Dla mnie mogli zhandlować wszystko za symboliczną złotówkę. Liczy się przyszłość i istotne informacje ze spółki, najlepiej podparte czymś.
Mnie też to nie dziwi, to że kupił te akcje za 50 k. to nie znaczy że tyle jest warta firma. Mimo że kupił tanio to wziął na siebie wszystkie jej problemy np. obligacje. Być może ich rolka zabezpieczona zostanie prywatną nieruchomością.