• Jest raport- sa wnioski Autor: ~Buli [188.95.29.*]
    1. chłopaki zebrali się i reprezentowli tylko 28% kapitału zakładowego -chyba za mało na uchwalenie likwidacji
    2. ktoś złożył sprzeciw do Uchwały nr 5, co do wynagradzania członków rady nadzorczej
    3. nie uchwalono lub nie głosowano uchwały o likwidacji, a więc działają dalej.

Czy ktoś widzi to inaczej?

• Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~nektary [95.40.96.*]
    czyli jutro 6 zł a w lutym zmiana kodu na 10.. z przodu .....he he
  • Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~Buli [188.95.29.*]
    może dziady musza z rynku akcje zebrać, żeby mieć na tyle dużo głosów na walnym , aby być w stanie likwidację uchwalić?

• Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~Udziałowiec [87.206.193.*]
    Wiem o co biega prezesowi, byłem i spokojnie patrzyłem jak przepychają wszystkie wnioski i swoich ludzi do zarządu. Kilka osób powiązanych ze sobą ma większość udziałów a co się okazuje żadnej likwidacji nie będzie dopuki nie wpłynie kasa z transakcji sprzedaży majątku która sprawi że będzie dodatkowa kasa w firmie. Z tego co wnioskuje będą podbijać kasę akcji do 15 zł i zacznie się wyprzedaż akcji dopiero więc można im na złość zrobić i przy 10 sprzedawać, przynajmiej ludzie kasę odrobią.
  • Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~Buli [188.95.29.*]
    No i wreszcie konkretne info kogoś kto był i wie.
    Dziękuje bardzo.
    Dla mnie z Częstochowy za daleko było dojechać.
  • Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~Kamień [195.182.207.*]
    A na jakiej podstawie wyciągnąłeś wnioski, że będą podbijać do 15gr..a nie np. do 6-7gr?

• Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~zbankimuiwdynke [91.222.24.*]
    Hahahah - Carlson wchodził od 35 groszy ( czyli 35 zł ) - a Ty namaiwiasz żeby wywalac po 10 zł ????

kogo reprezentujesz - likwidatorów ???
  • Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~Kamień [195.182.207.*]
    Nie myl Carslona z LMB.

• Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~jan [77.253.219.*]
    Carlson kupował po 2-4 grosze
    chyba dokupowywał - ja mówie o emisji która podniosłą liczbę akcji z 139 mln szt,
    Pamiętam, bo pisałem skargę do KNF jak w krótkim terminie kurs spadł z 60 na 30 gr i przestał spadać z dniem decyzji o podniesieniu liczby akcji.
    To było dużo wcześniej zanim Jan się pojawiłeś na forum - zdaję się było to przy kursie 0,19 i pisałeś coś o zakupie 5 mln szt - dobrą mam pamięć czy nie :) ??? no chyba że to inny Jan był, ...
    Pomyliłeś LMB z Carlsonem.Ciekawe info z SKC!
  • Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~Udzia [87.206.193.*]
    Ludzie pzestańcie pie..... O tej likwidacji bo to irytujące jest. Prawda jest taka ze BZw namawia klientów do kupna bo poprawia im to statystyki i to bardzo. Przyrosty spółki to praktycznie co drugi trzeci dzień 12 % wiec sami kupują bo maja z tego super kasę i ich klienci tak samo. Dzisiaj jest spadek narazie bo to jest jasna strategia obniżają cenę zeby w poN byl wzrost na 4,90 to już norma i nikt tego nie kryje. Ja nikogo nie namawiam na sprzedaż przy 10 zł bo jak pisałem zarząd gra na czas chcąc uzyskać wpływ kasy do spółki końcem roku, wydoić wszystko i sprzedać pakiety akcji które maja za 0,03 groszy. Bedą wzrosty i wszyscy to wiedza, spółka urosła przed ostatni czas o 8 000% a to nie koniec, jak pisałem docelowa cena to 15 zł i jak tam dobije to bym już pchał wszystko w sprzedaż ale każdy ma swoje myślenie. Prawda jest taka ze coś krążyło po sali ze prayszly tydzień będzie ponad 5 zł za akcje bo maja z bakiem dogadany zakup akcji. Ja tam teraz dokupuje ile mogę bo za miesiąc jak nic będzie 6-7 zł a wy sobie gadajcie i zachodzie w głowę co oni planują zamiast korzystać.
  • Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~sk [83.24.26.*]
    "spółka urosła przed ostatni czas o 8 000% a to nie koniec" i kto tu pier...li ?
    No chociaż nie mów że i takie plotki krążyły po sali ;d
    myślę że na żadnym walnym nie byłeś, ale widzę że niektórzy Tobie wierzą , ba! nawet dziękuję ze te bzdury co wypisujesz.
    Jaki akcjonariat taka spółka.
  • Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~akcjon [87.206.193.*]
    A faktyczne dzisiaj już jest 13 800 % polecam stronę GPW gdzie wszystkie mongołki patrzą i nie dowierzają.
    I mówiłem pięknie obniżają kurs dzisiaj aż miło popatrzeć ;) pewnie do 3,50 dzisiaj dojdzie hehe
    Te wzrosty podziel na 100(resplit)
    ale to nie o to chodzi. Ci co mają to wiedzieć wiedzą a tak zwani leszcze o których tutaj tak dużo ludzie piszą patrzą na to i przecierają oczy a dodatkowo domy maklerskie piszą że spółka jest super i OZE niedługo będzie a wtedy będzie potęgą. Prawda jest taka że w pon wzrost będzie 20 % i znowu będzie szok dla ludzi że aż tyle przyrasta i to w tak krótkim czasie. Dobrze że spada teraz to sobie kupię jeszcze pakiecik jakiś i będę miło patrzył jak rośnie w pon ;)
  • Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~Akcjon [87.206.193.*]
    bardzo fajna taktyka firmy nie powiem. Rano bardzo małe obroty niecały tysiąc i zaniżenUE wartości akcji na 4, 3,90 pózniej jak sie chciało kupić to nie takiej niż 4,17 a dalej az do 4,30 i to Tez małe pakiety brawo prezes wiadomo tyle ze miałem racje ze od pon jak nic 12 % w gore hehe
  • Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~przekm [87.206.193.*]
    Z tego co mówili przedstawiciele MBMB mają jeszcze dobrać w przeciągu pół roku 200 000 akcji bo chcą dobrać się do kasy która wpłynąć do firmy w przeciągu dwóch kwartałów.
  • Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~jarek [87.206.193.*]
    Podobno to jakieś 30 milionów zaległych z ostatniej transakcji, dzięki za info trzeba coś dokupić
    .....wchodzę wieczorem na forum i co widzę ???...............co drugi post od debila
    he he , szkoda gadać a raczej pisać
    nektary....brzydko tak mówić o sobie, Twoje posty typu "czyli jutro 6 zł a w lutym zmiana kodu na 10.. z przodu .....he he " ...yy są jedne z bardziej głupszych wypowiedzi, z resztą, co tu dużo gadać.. nie umiesz się merytorycznie wypowiedzieć o sytuacji w spólce, prowokujesz innych żeb y to zrobili, a prawda jest taka że nikt z forumowiczów nie wi jaka jest naprawdę sytuacja w spółce. poza tym współczuje Tobie tego że straciłeś sporo kasy inwestując w tą spółkę, mam nadziej że kiedyś tą kasę odzyskasz, póki co powstrzymaj się od prostackiego komentowania

pozdrawiam kolegę

P.S.
    to co straciłem ....tego już nie odzyskam
  • Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~sk [83.28.64.*]
    "Prawda jest taka ze coś krążyło po sali ze prayszly tydzień będzie ponad 5 zł za akcje bo maja z bakiem dogadany zakup akcji" - tak napisał we wcześniejszym poście, rzekomy udziałowiec, który niby był na Walnym. yhyhy , dobrze mądrego posłuchać, szkoda tylko że to zwykły, prostacki naganiacz był .

• Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~nowy [95.50.244.*]
    jak zwykle w tych informacjach od udziałowców jak w radio Erewań. z bankiem zostało dogadane zwolnienie z poreczeń, które udzielił Skystone swojej spółce zależnej Ozen. tego było kilkadziesią milionów złotych, a więc teraz spółka jest bez żadnych zobowiązań - gotowa aby ją przejąć. i wtym sensie to nie był żaden naciągacz. z resztą raport na ten temat na stronie. chyba panowie domyślacie się jaka jest róznica w wartosci spólki z kilkadziesięcioma milionami poręczeń a jaka bez?
    Niestety zostało kilkanaście milionów poręczenia dla Viatronu.O zdjęciu tego zabezpieczenia jeszcze nie poinformowali.
  • Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~ap [178.36.55.*]
    czy ktoś tu jeszcze nie widzi, że to są zwłoki ... to co było cenne, a jednocześnie zatopiło ten statek, zostało sprzedane. jeżeli ktoś zainteresuje się możliwością ulgi podatkowej to dobrze, ale nie podbije to ceny akcji ponad 5-6 zł...
  • Re: Jest raport- sa wnioski Autor: ~newwind [77.252.99.*]
    Kim jest MBMB? czy to nie jest przypadkiem spolka goscia z Rady nadzorczej? Przeciez oni to wszystko robia w porozumieniu z zarzadem.

[x]
MDIENERGIA -1,68% 0,93 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.