Ludzie pzestańcie pie..... O tej likwidacji bo to irytujące jest. Prawda jest taka ze BZw namawia klientów do kupna bo poprawia im to statystyki i to bardzo. Przyrosty spółki to praktycznie co drugi trzeci dzień 12 % wiec sami kupują bo maja z tego super kasę i ich klienci tak samo. Dzisiaj jest spadek narazie bo to jest jasna strategia obniżają cenę zeby w poN byl wzrost na 4,90 to już norma i nikt tego nie kryje. Ja nikogo nie namawiam na sprzedaż przy 10 zł bo jak pisałem zarząd gra na czas chcąc uzyskać wpływ kasy do spółki końcem roku, wydoić wszystko i sprzedać pakiety akcji które maja za 0,03 groszy. Bedą wzrosty i wszyscy to wiedza, spółka urosła przed ostatni czas o 8 000% a to nie koniec, jak pisałem docelowa cena to 15 zł i jak tam dobije to bym już pchał wszystko w sprzedaż ale każdy ma swoje myślenie. Prawda jest taka ze coś krążyło po sali ze prayszly tydzień będzie ponad 5 zł za akcje bo maja z bakiem dogadany zakup akcji. Ja tam teraz dokupuje ile mogę bo za miesiąc jak nic będzie 6-7 zł a wy sobie gadajcie i zachodzie w głowę co oni planują zamiast korzystać.