Staporkow przed duza szansa na duze kontrakty !!! Program modernizacji energetyki to olbrzymie inwestycje .Czy czesc tych funduszy znajdzie sie w Staporkowie ?
UNIKATOWE WPISY WN T Y S I Ą C E pochwalnych postów i wątków MAJĄCE NA CELU UBRANIE KOLEJNYCH NAIWNYCH, rzekome poufne infa, wezwanie, trzy cyfry, odpał, dzida, święta na bogato, wizytacje w spółce, słowa KLUCZ, spotkania na WZ, pozdrowienia dla prezesa, wyleszczanie , gratulacje dla kupujących, zakup 4,99%, zbieranie wszystkiego po 30 zł , wyzywanie trzeźwo myślących i uczciwych którzy OSTRZEGALI itp itd !!!
A obecnie pisze z innych IP i sam siebie chwali tj WNa - hahahahaha
ja tam kupilem wn inaczej arek zegarek ma racje ze to dobra spolka daje dywidende i raczej jakbjest na gieldzie nie byla pod kreska i ma dobre perspektywy zeby cos tam poprawic jedynie to gielda jest szmata ale ja zaryzykowalem utkniecie na jakis czas ale strat nie przewiduje przy tej cenie mysle ze sobie poradza trzeba wiedziec kiedy wejs jedyna slabosc to male zainteresowanie spolka a tyle gniotow ma niezle obroty ale czas zrobi swoje i da sie zarobic i przy mniejszej plynnosci
ja tam kupilem warfarme a nie ursusa a teraz kupilem i ursusa znowu bioton sfinksa i staporkow jak wn pod korek moim zdaniem za 5 miechow wyjdzie mi srednia 60 proc pi razy oko
jak sie nie zna na temacie kupujesz jak prezes i sprzedajesz jak prezes nic prostrzego i to dziala moim zdaniem to sie sprawdzi a prawda jest ze marze maja miec lepsze i zysk bedzie z kosztami cos zrobia poupychaja do szafy i bedzie tralala
nie wiem czemu tak spadlo ale tak to juz jest z drobnica ze nie wytrzymuje nerwowo jednego kwartalu gorszego dlatego trzeba byc cwnym i spieprzac jak najszybciej jak sie wali
dzieki wn naroilmi ta spolke ale niedalem sie wtedy wciagnac bo niewidzialem potencjalu ale teraz widze az mrowki mam na nogach i jak sie rozkreci nie bede nawetmyslal o 15 zl pomysle przy 30 lub wyzej
tak sobie skubie po 500 akcjo po 9,7 mysle ze jeszcze troche skupie ursusa tez balwany sprzedaja po 2,2 niech oddaja wyniki min 8 mln zysku w 4 kw mysle ze nawet wiecej
czemu mialo by spadac juz przeciez spadlo teraz madrzejsi kupuja prezesi i ci co maja to cos a moze i spasc troche wyniki wkrotce i sie obronimy przed podaza
takich spolek jak zuk ze swieca szukac na naszym parkiecie ale fakt ze nie imponuja rozwojem ale wszystko wskazuje ze znowu zrobia progres i ta cena jest nieadekwatna do wartosci lepiej na ksiazeczce trzymac hii
to ze nie rosnie nic nie znaczy rynek czesto sie myli nawet w oczywistych sprawach pamietam jak na kghm kiedys 10 analitykow rozjechalo sie w prognozach 3 krotnie nie uwzglednili oczywistych spraw jak wzrost dolara i miedzi a wzieli do odniesienia kwartal wczesniej albo tak mialo byc dla plepsu zeby nie zaczeli kupowac tu jest many nie ma sentymentu i tyle i nawet klamstewka poplacaja jak sie oplaca
http://wiadomosci.stockwatch.pl/wyniki-finansowe-nadaja-ton-polskiej-gieldzie-rosna-pamapol-i-ursus,akcje,129091 i jeszcze wczoraj kupilem pamapol i teraz mam bioton po 4,92 swinks po2,23 ursus po 2,26 srednia pamapol po1,06 i staporkow po 9,65 i chcialem jeszcze projprzema ale zabraklo kasy zakupy robilem w piatek uczcie sie pamapol nie rosnie ale w 1 kw pokaze na co go stac i bedzie 3 zl
fakt ze wiedzialem o tych sopolkach bioton czy sfinks z rok temu ze wychodza z gowna ale teraz jest bezpiecznie juz widac ze sie nie poloza a ursus to zauwazylem z kilka miesiecy temu tylko potrzeba bylo potwierdzenia do konca kwietnia jak wszystko zaskoczy powinna byc 6 z przodu a pamapol jeszcze sie nie polapali o co chodzi ale w tym kwartale 4 cztery mil zysku w nastepnym pewnie z 5 mil razem w dwa kwartaly 30 gr na akcje i wyiscie z gowna a to najlepiej rosnie wtedy
zaczalem swoja przygode z gielda na nowo po przerwie ponad rocznej jak babka wyniuchala z banku ze lezy troche grosza i zadzwonila do mnie zebym zaiweestowal z jakis fundusz i sie wkurzylem ze daje marne 17 proc bez pokrycia dzieki niej ruszylem dupsko i sie wziolem za robote bede musial jej jakas kawe postawic
a na obligacjach hossa sie konczy i wszystka kasa ruszy na gielde nie dac sie ubrac na obligacjach bo wciskaja do dzisiaj te fundusze w bankach i domach maklerskich
biedy nie ma ale szalu tez ale tak czy siak firma jest rentowna i prezes kupil akcje tzn ze gorzej nie bedzie bo po co mialby przeplacac zysk z paletow jest moze bedzie wiekszy w tym roku tym bardziej ze to nowy produkt dopiero sie rozwija to powinno byc lepiej w ciagu 2 lat