A po co ta dywidenda ??? Komu to pomoże ,dla skarbu państwa podatek ?? Lepiej przeznaczyć ok 1mln zl na skup akcji !!! Zdecydowanie zrobić porządek (pogonić ) tego sternika -manipulatora -bankstera.. On nie jest taki mocny ,szybko podkuli ogon i ucieknie ponad 3 zł .Tak stoi tygodniami bez handlu i nikt z nim nic nie chce zrpbić. Ta spólka dawno powinna być na fixach,zarząd giełdy wyrażnie ignoruje i nie wywiązuje się z swoich kompetencji i obowiązków..
po to żeby wypełnić obietnice, obiecywali wypłacać i ja z tego powodu zainwestowałem, chcę dostawać regularne przelewy na konto , jak zmienili zdanie na ten temat to niech to ogłoszą , wtedy sprzedam dziada który jest najgorszą spółką z mojego portfela, ale poczekam jeszcze do walnego , może uchwalą wypłatę i obiecają poprawę .
Dnia 2015-02-10 o godz. 15:04 ~Andy napisał(a): > MOJ i dywidenda. > > Dowcip roku.
7 lat temu płacili 12 groszy, to by na dziś było 10% od kapitału zainwestowanego na 6 miechów, moim zdaniem jak najbardziej realne, tylko trzeba słać mejle do spółki i młotkować zarząd, ja takiego mejla już wysłałem a wy też możecie te 5 minut poświęcić żeby zarobić