Jak to nie mają, zrealizowali większość założeń z wyjątkiem tych, które musiały się czasowo przesunąć ze względu na audyt aktywów wydobywczych. Zanim będzie raport zapadną dużo ważniejsze rozstrzygnięcia dotyczące spółki.
Tak czy siak raport będzie nieciekawy, bo spółka w tym czasie praktycznie nie zarabiała, tj. nie prowadziła działalności do jakiej jest przygotowywana.
A kogo obchodzi raport,raportami to mozna sie kierowac ale na spólkach z wig 20,lepiej nalezy sie zastanowic kto akcje kupuje,pewnie Solorz itp. bo kurs bardzo nisko,0.07 przed scaleniem
Kazik, wbij sobie w końcu do swojej kombinatorskiej głowy, ze tu czasy manipulowania kursem się skończyły. Nikt już nie łyka Narkiewicza, balona, bankruta, emisji i raportów, które chyba zostały wam ostatnie żeby postraszyć. Jak widać pomysłów już nie macie. Tutaj tworzy się nowa historia spółki związana z wydobyciem. Obecny poziom cenowy może być już w niedługim czasie jedynie wspomnieniem. Więc nie truj.
Dnia 2015-01-29 o godz. 11:54 ~jaza napisał(a): > Kazik, wbij sobie w końcu do swojej kombinatorskiej głowy, ze tu czasy manipulowania kursem się skończyły. Nikt już nie łyka Narkiewicza, balona, bankruta, emisji i raportów, które chyba zostały wam ostatnie żeby postraszyć. Jak widać pomysłów już nie macie. > Tutaj tworzy się nowa historia spółki związana z wydobyciem. Obecny poziom cenowy może być już w niedługim czasie jedynie wspomnieniem. Więc nie truj.
Ale nie możesz oczekiwać cudów w trakcie diametralnej zmiany profilu na dodatek związanej z przeniesieniem działalności poza granice kraju. Zysk się pojawi choćby ze względu na zbycie Pod Fortem 2 (w raporcie była mowa o 10,353 mln zł choć nie podano precyzyjnie nazwy, a jedynie, że chodzi o udziały w spółce zbytej w pierwszym kwartale 2014 - innej nie sprzedali). Pozbyli się też większości obligacji o co zabiegali od października 2013. Jest jeszcze 1,5 spółki zależnej. Ziarnko do ziarnka.
nie zapowiadalem ze wpadne tylko ze na was czekam a to roznica troche sie odwlecze w czasie ale impreze dla was zrobie na 102 jak zejdziemy na 1.50 ale chwilowo mnie tam nie ma bo jade pociagiem tylko jeszcze nie wiem moze bede skakal w biegu
Dnia 2015-01-29 o godz. 13:18 ~mongolgold napisał(a): > nie zapowiadalem ze wpadne tylko ze na was czekam a to roznica troche sie odwlecze w czasie ale impreze dla was zrobie > na 102 jak zejdziemy na 1.50 ale chwilowo mnie tam nie ma bo jade pociagiem tylko jeszcze nie wiem moze bede skakal w bieguBUHAHA PRZESTAN SIAC FARMAZONY
O godzinie 10:20 twierdziłeś, że sam ciągniesz wzrosty teraz okazuje się, że czekasz na 1,50 zł. Powstrzymam się od diagnozy bo nie jestem specjalistą.