Jezeli będzie biznes, to po jakiej kasie... Czy drobny zyska? To "widać i czuc" już od dawna... Drobny jest potrzebny tylko przy emisji, a przejcia, to domena "orłów"...
Chyba czegoś nie rozumiem.... Skoro Rubicon nabywał akcje Miraculum po dawnych 0,20 gr. (dzisiaj 10,00 zł) ,a teraz chce je sprzedać za 0,03 gr ( 1.50 ), to albo to jakiś wałek....,albo ta spółka , to taki śmieć ,że oni już wiedzą ,że nic się z nią nie da zrobić.... No bo chyba Rubicon nie zajmuje się działalnością filantropijną...... Gdyby było inaczej , gdyby widzieli perspektywy w spółce, poczekaliby na wzrost ceny kursu akcji...
Miraculum chce...być najlepszą firmą , platformą ..konsolidować rynek....och ach :)))))))) A ja chce mieć ferrari, dom na malediwach z basenem , własne pole golfowe..... też chcę :))))))
Buahahaha... wrocila prezesowa i znow pojawily sie artykuły jak to bedzie wspaniale, chyba nikt juz w takie rzeczy nie wierzy.. 3 lata temu było to samo a co z tego wyszlo? - 3 grosze po staremu.......
Radzę ,aby te teksty ,puste teksty sobie darować ....typowo na zamówienie ,aby podbić kurs. Słuszę na MIraculum już od 2010 roku jak to ma być wspaniale....przy kursie w okolicach 1,00 zł słyszałem ,że już tylko może być lepiej :))) Dzisiaj mamy 0,03 i nadal te same teksty , które nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości. Moja rada ... Przejdzmy od słów do czynów :)))))
Gdaczą bo toną, a tonący brzytwy się chwyta :)) To jest jeden wielki kanał z którego dawno co bardziej ułożeni się wydostali, a reszta idiotów gdacze herezje o niby jakiś cudach wzrostowych wartości śmieci? a jak dla mnie śmieć to tylko śmieć. Zrobili przekręt ze scaleniem, bo nie mogli by się pozbyć tych śmieci.