Mowilem ze sie odbije od 50 bo tam opor i tak bylo. I dlatego nie kupowalem. Teraz zjazd na 20gr a tam wsparcie. Tam kupujemy. Potem dzida ktora 50 gr przebije
50gr to właśnie jak najbardziej odpowiedni próg dla nich na którym mogliby utrzymywać się dłużej. Jeśli 50gr dla nich według Ciebie za dużo to ile byłoby w sam raz ?
Lokaty powinny byc wycenione wyzej niz obecnie. Do 50gr mozna brac bez obaw i to kazdy kto wezmie w tej cenie w przeciagu 3 lat zarobi no oczywiscie jrsli asteroida nie walnie, ruscy nie zaatakuja itp. A odbiegajac od tematu. Niedlugo raport i wrobelki mowia ze zaskocza wynikami na plus.
Jakbys poczytal to bys wyczytal ze rybnicka juz jedt skonczona. A kurs niech spada. Dls mnie liczy sie ilosc akcji ktore mam. Im wiecej za mniej mi wpada tym lepiej. I tym optymistycznym akcentem zycze 15gr, ktore do ostatku strzasna frajerow i zaczna sid wzrosty
Po rybnickiej bedzie remont . Wlasnie dlatego ze remont a nie budowa. Dokumenty szybciej zalatwia niz pnb. Chci zwiekszyc Pum. Nadstawcie worek na akcje. Bedzie zdrowo dzis sypac
Tak, biorą się za remont o czym już dyskutowaliśmy, że to rozsądne posunięcie. Lepiej dbać o posiadane inwestycje niż lecieć na kolejne. Zdrowo sypać będzie ale w przyszłym tygodniu