• Prosba do wszystkich Autor: ~andriew [23.108.77.*]
    Mam prosbe. Gdy pojawi sie post tego pijanego idioty ktory ciagle pisze z bledami o przesypywaniu wydmuszkach ofe - aby kierowac do admina prosbe o usuniecie. To pijaczyna zlosliwiec. Moglbym napisac wiecej ale nie mam w tym interesu :-)
  • Re: Prosba do wszystkich Autor: ~pies_ogrodnika [91.222.124.*]
    Prawda boli?
    Dla ofe pracujesz czy investorsów?
  • Re: Prosba do wszystkich Autor: ~emem [149.156.93.*]
    kupilem po 1.15 wiec nie3zle zarobilem na tej wydmuszce, dziekuj ci ofe, oby wiecej takich wydmuszek
  • Re: Prosba do wszystkich Autor: laura2 [79.191.93.*]
    szczęściarz............
    Dnia 2015-01-27 o godz. 10:00 ~emem napisał(a):
    > kupilem po 1.15 wiec nie3zle zarobilem na tej wydmuszce, dziekuj ci ofe, oby wiecej takich wydmuszek

Pieniądze się liczy na schodach - nie w kasynie. Zarobisz jak sprzedaż.

• Re: Prosba do wszystkich Autor: ~emem [78.10.220.*]
    juz dawno sprzedalem :) , jeszcze jakies uwagi?
  • Re: Prosba do wszystkich Autor: ~Hektor [178.37.185.*]
    Skoro sprzedałeś to po co udzielasz się na forum tej spółki. Znam takich chwalipiętów co to kupują na dole a sprzedają na górze. Ci co faktycznie tak zarabiają nie piszą o tym na tego typu forach.
  • Re: Prosba do wszystkich Autor: ~emem [149.156.89.*]
    tez takich znam, tyle ze sie nie chwala niczym, bo wszystko stracili i teraz ich trafia, ze inni byli madrzejsi ii zarobili, a chwale sie bo moja zyciowa misja jest uprzykrzac zycie pacanom, ktorzy bez pojecia pisza o wydmuszkach i przekretach bo stracili majatek albo pare groszy, na terapie sie zapisz zamiast uzywac forum do wyzywania sie za wlasne bledy i porazki

Dnia 2015-02-02 o godz. 10:04 ~emem napisał(a):
    > tez takich znam, tyle ze sie nie chwala niczym, bo wszystko stracili i teraz ich trafia, ze inni byli madrzejsi ii zarobili, a chwale sie bo moja zyciowa misja jest uprzykrzac zycie pacanom, ktorzy bez pojecia pisza o wydmuszkach i przekretach bo stracili majatek albo pare groszy, na terapie sie zapisz zamiast uzywac forum do wyzywania sie za wlasne bledy i porazki
    >
    Oooo. Dziecko hossy się pojawiło... I nawet swoją misje ma... Misję pożytecznego idioty.... 
    To dobrze. To bardzo dobrze. Spełniaj swoją misję, bo bez ciebie ten biznes nie będzie się kręcił.
    Ciekawą koncepcję myślowa dziecko prezentuje: Ja zarabiam - jestem mądry, ty tracisz jesteś pacanem.
    No cóż powodzenia życzę. 

PS. Pamiętam wielu takich jak ty. Gdzieś znikli z forum i ich nie widać... Może zarobili już tyle, że nie tylko pracować ale już nawet na giełdzie grać nie muszą?

[x]
BYTOM 2,61% 2,75 2018-11-28 16:49:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.