tak nadal mowia mi mistrzu do czego i ciebie zachecam troche pokory nie zaszkodzi ci …a moze pomoc
wyrolowałeś swoimi "analizami"…...Ja Twojej nie widziałem to sie kolega zastanowi jak nie widziales to jak moglem wyrolowac ??????? oj bo pomysle ze Tworki to wcale nie zart
Analizować to sobie można spółki na WIG20. W skrajnym przypadku sternik podejmuje decyzję analizując swoje własne działania co prowadzi do sytuacji takich jak w grudniu. W Twoim przypadku jest to szczególnie żałosne bo nie podajesz żadnych danych, a sam krytykowałeś czyjeś analizy jak np. tu:
Polska język, trudna język. Spróbuję inaczej: NIE ANALIZUJĘ SPÓŁEK, GDY ISTNIEJE WYSOKIE PRAWDOPODOBIEŃSTWO, ŻE NA ICH KURS MOGA WPŁYWAĆ CZYJEŚ CELOWE DZIAŁANIA. ANALIZA STERUJĄCEGO JEST BEZ SENSU I PODWAŻA JEDNO Z PODSTAWOWYCH ZAŁOŻEŃ AT MIANOWICIE TO O SWOBODNYM PRZEPŁYWIE ŚRODKÓW SPOWODOWANYM JEDYNIE PODAŻĄ I POPYTEM.
Tak wszystko jest dyskusyjne poza Twoja analizą, której nikt na oczy nie widział. I przestań bluzgać bo moderator usuwa takie wpisy, a nie jestem w stanie odpowiednio szybko je przeczytać. Nie siedzę na forum cały czas.
Widzę że pomału zaczynają się uaktywniać oszuści którzy namawiali na sprzedaż przy 1.20. Arnold też do nich należał. Teraz też próbuje robić wodę z mózgu niezdecydowanym. A czy zarobi 30 złotych? Nie sądzę, jest za słaby.
Zaczynają popełniać błędy i demaskują się. Np. mongolgold zapomniał, że inwektyw powinien używać pod nickiem hjjjjj i moderator go wykasował. Arnold to przedstawiciel całego zagłębia inwestorów z serwerami pomiędzy Skierniewicami a Łowiczem.
spiesze odrazu naprostowac kolege i oswiadczuc ze nigdy nie urzywalem nicku hjjjjj prosze nie przypisywac mi nie zasluzonej chwaly co do lokalizacji arnolda ……jak ty to robisz ????? bo tez chcialbym znac twoja lokalizacje panie nie…..ony co do retoryki widze ze juz prawie wszyscy kracza tak samo jak w kolku rozancowym jesli to wszystkim przeszkadza ze ktos moze miec inne zdanie to …oswiadczam ze oficjalnie jestem z wami a mentalnie bede po spotkaniu z kolegami
Dnia 2015-01-26 o godz. 18:20 ~xxx napisał(a): > a te 1,2zlp i tak na BALONIE niedługo zapewne znowu się pojawi na ,skoro obrót na SMIECIU jak w warzywniaku ?
~xxx w imię czego jesteś taki wspaniałomyślny i mimo,że nie posiadasz akcji tego śmiecia ciągle nas ostrzegasz przed posiadaniem akcji MSX Resources ? Co tobą kieruje, że tyle nam czasu poświęcasz ? Dobry charakter ?