też tak myślę! firma jest zeszmacona i wynik w okolicach 20 gr to był by mega wyczyn ! oby nie poleciała na pysk totalnie przy tym ze mamy 19x więcej akcji to cena przed emisja przy obecnym kursie była by 1,4 zł jeśli w lutym bedzie dobry raport może coś się ruszy obecnie według mnie ktoś sam sobie sprzedaje i kupuje te akcje widać to po obrotach bo zainteresowanie jest zerowe ciekawi mnie tylko ile osób weszło w ta nowa emisję?
Robson coś mi się wydaje ze ty nie bardzo wiesz o czym pisze sz. Po czym niby wnosisz że spółka jest zeszmacona? Zeszmacona to jest kampania węglowa jak coś. A nwr nie wiem czy wiesz nie jest spółką państwową
ja zostałem ubrany na 0.47 no i niestety nawet złotówka to super kurs a jak zrobią porządek z JSW to i tu coś się rusz a nową emisje niech sobie schowają jak była po 0.10 a kurs jest 0,7
Cos mi sie zdaje ze przygotowuja odpowiednimi komunikatami droge pod wzrosty, zreszta ze cos sie dzieje mozna bylo zobaczyc po zachowaniu kursu w ladynie odbieranie akcji po niskiej canie a na koniec kazdego dnia kurs do gory aby nie trzeba bylo pozniej duzo odrabiac. Mysle ze w najblizszym czasie przyjdzie czas na wzrosty
Coś mi się wydaje art że widzisz to co chciałabyś zobaczyć, aczkolwiek nie wykluczam wzrostów w najbliższym czasie i to duzych.także kupujcie póki jeszcze macie okazję
To ze chcialbym zobaczyc wzrosty to jasne bo troszke mam papierow z emisji , a inna kwestia to ostatnie informacje ze spolki ktore sa jak najbardziej pozytywne a i zawirowania u nas na rynku wegla tez powodowac beda wzrost cen i to tez dobra informacja
To ze nabywaja akcje osoby z zarzadu tez nie jest bez znaczenia moze to przy wielkosci emisji nie sa jakies wielkie inwestycje ale zapewne nie robia tego by stracic ???
teraz nwr wyleciał na dwa fixy, nie jest tak, że spółka w ten sposób znalazła okazję do wyjścia z czystymi paluszkami z giełdy? Ubrali sporo w nową emisję, zgarnęli trochę kasy, a teraz się będziemy kisić przez kilka kwartałów, aż gpw powie basta i do widzenia? Tak sobie tylko gdybam.... no bo nawet jesli raport będzie ok, ten czy następny, to co? to tak z dnia na dzień zrobi się zielono?! Wątpię... szczególnie przy 2 fixach...
teoria jak teoria każdy może mieć swoją pytanie jak się do tego mają notowania na dwóch pozostałych rynkach i co by było gdyby KNF kazał zawiesić notowania u nas lub wycofać akcje z rynku a na innych byłyby normalnie notowane??