• Leszcz spanikował Autor: ~Strateg [213.158.217.*]
    Wypadałoby teraz zawrócić
  • Re: Leszcz spanikował Autor: ~PankracyCacy [165.120.104.*]
    Kupione po 33gr sprzedane po 23gr.
    Leszcz robi tylko dobre interesa!
  • Re: Leszcz spanikował Autor: ~takitampijok [188.47.154.*]
    jutro będzie mógł odkupić po 0,3x :)))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.181.213.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Leszcz spanikował Autor: ~PankracyCacy [165.120.104.*]
    Interesujące P/BV:

http://stooq.pl/q/g/?s=dem
  • Re: Leszcz spanikował Autor: ~Omka [81.190.214.*]
    I o to chodzi... a w dodatku oddają w strachu poniżej nominału... dawno takiej paniki nie obserwowałem:) Nawet na faktycznych bankrutach i długoletnich obietnicach zysków akcje w wycenie kilkukrotnej wartości spółki latają... a tutaj? kapitalizacja 1 mln a nadal panika i ucieczka... ciekawie
  • Re: Leszcz spanikował Autor: ~koper [85.221.209.*]
    tak leszcz nie sypie

• Re: Leszcz spanikował Autor: ~Omka [192.157.11.*]
    Nie? 20 osób po 50tys akcji i jest bańka... do tego kilka kółek co niektórych i mamy 2-3 bańki obrotu... Gdyby PTI nie wypuściło papiera w rynek to nawet nie bardzo było czym handlować bo nikt nie chciał oddawać poniżej 30gr. Oto jak to widzę - Podwójny szczyt okazją do realizacji zysków a potem czekanie gdzie się skonczy... Kurs w kanale, po obronie 22gr (wczoraj podejrzewam zwykłe zarysowanie wykresu) znowu przyatakuje 36gr i przy przebiciu góra, jeśli nien to znowu cofnięcie do ~27gr... Technicznie narazie nic się nie stało a sypanie poniżej nominału irracjonalne więc kierunek łatwo obrać i nie sugerowałbym się innymi groszówkami z NC bo to trochę inna półka i zasięg działalności spółki. 
    Z ciekawostek - już widze np Forex gdzie kurs poruszałby się w określonym kanale i po zrealizowaniu zysku - "szmata, bankrut, trup w szafie etc" a po zajęciu pozycji na założonym wcześniej poziomie - "perła, idziemy na milion!" ... (bądź odwrotnie kwestia kierunku ruchu oczywiście :) ) Ot takie przemyślenie co do tekstów w stylu: "coś wiem i się podziele tym na forum, żeby inni nie stracili swojego kapitału" :) Pozdrawiam i udanej sesji życzę :)
  • Re: Leszcz spanikował Autor: ~kiler_jurek [193.59.32.*]
    rozumiem, ze to prztyczek do mnie, mozesz wierzyc kolego ale nie musisz: nie mam i nie zamierzam miec akcji tej spolki. Mozesz sobie zyczyc odpalow, przebic oporow i co tam jeszcze chcesz, twoja sprawa ale nie wciskaj kitu, ze moje wpisy to naganianie bo chce tanio kupic, otoz: NIE CHCE TEGO KUPIC WOGOLE. Mozna zarobic 2-3gr a moze i wiecej ale nie wiadomo w ktorym momencie mozna zostac z reka w nocniku jak dla mnie zbyt duze ryzyko.

• Re: Leszcz spanikował Autor: ~Omka [192.157.11.*]
    Sz. Panie Jurku... Nie myślę o trzymaniu papiera z powrotem na 1-3zł bo przy emisji do 20mln akcji może być różnie, poza tym to NC i nigdy nie wiadomo co będzie za 1-5 lat.... Śmiem tylko twierdzić, że obecny ruch to nic innego jak panika a szansa na dobrą zagrywkę obecnie na pewno nie gorszy niż na innych spółkach z NC ;) Co kombinuje prezes z PTI to ich sprawa co nie znaczy, że my nie możemy na tym zarobić (szczególnie poniżej nominału).
    Pozdrawiam serdecznie! (na dzisiaj koniec wpisów pod Demolen).
    no to zycze wysokich zarobkow (hmmm ale przeciez zeby ktos zarobil, ktos inny musi stracic, podobno tak to dziala?). W takim razie zycze milego dnia i dobrej zabawy.
    pozdrawiam
  • Re: Leszcz spanikował Autor: ~robak [84.38.162.*]
    Biorąc pod uwagę, że ktoś nie ma ochoty kupić tylko być dobrym samarytaninem to w jakim celu ten ktoś wskazuje, że coś wie (nie powiem co, ale NA PEWNO wiem). Jeśli chcemy wyplenić "cwaniactwo" rozdających karty to wystarczy wprost napisać o co chodzi a nie ściemniać (wiem nie powiem - poszukajcie) i uzyskujemy zamierzony cel. Pozdrawiam

z drugiej strony, skoro ktos pisze "lecimy na 3,4 czy 10zl" tez chyba cos wie(wzrost kursu o setki a nawet tysiace % nie biora sie tylko z poboznych zyczen), w takim razie niech zdradzi ta rewelacje, ktora spowoduje odjazd na te 10zl.
[x]
DEMOLEN 50,00% 0,21 2015-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.