A po co ja mam sie wypowiadac,przeciez to wy z wasza analiza pisaliscie przy 1.2 ze bedzie spadac na 0.50 czy na 0.20 a urosło,Ja pisałem zeby nie sprzedawac akcji.Przecierz wy tu trole robicie za" znawców"
Jak już wczoraj ustaliliśmy na forum piszesz tu dla pieniędzy (co sam przysnałeś). Czekam więc na zleconą analizę w oparciu o dwudniowy wolumen w okolicach 0,1%.
Czekam na analizę, założyłeś wątek to dawaj. Przy 12 gr/szt. kapitalizacja wyniesie ok. 1,6 mln zł. A w takim razie powinieneś skontaktować się z lekarzem. Lub farmaceutą.
Dnia 2015-01-22 o godz. 10:32 ~niezrzeszony napisał(a): > Czekam na analizę, założyłeś wątek to dawaj. Przy 12 gr/szt. kapitalizacja wyniesie ok. 1,6 mln zł. A w takim razie powinieneś skontaktować się z lekarzem. Lub farmaceutą.
nie rznij glupa 12 gr brakuje do 1.50 zl i tam przywitam cie chlebem i sola
"Bajanchongorski obszar tektoniczno-metalogenny jest bogaty głownie w miedź. Przeprowadzone tam dotychczasowe odkrycia geofizyczne, wiertnicze, regionalno-geologiczne i geochemiczne potwierdzają również duże zasoby złota i węgla. MSX Resources SA przeprowadził przy pomocy doradcy badania studyjne obszaru oraz rewizje historycznych licencji poszukiwawczych i wydobywczych. Ze względu na skalę przedsięwzięcia, rozwój projektu będzie wymagał uczestnictwa renomowanego inwestora branżowego. "
Ciekawe jak starzy odbiorcy pochwalili analizę w której oznajmiałeś dalsze spadki przy poziomie 1,2? Sam zresztą wtedy sprzedałeś, a jak zaczęło rosnąć darłeś się o wielkiej nadchodzącej emisji. Pożal się Boże analityku. A może twoi odbiorcy to 22, arnold,xxx, miszcz, enter itd???
slowa wyrwane z katekstu ja przynajmniej probuje a wy jezdzicie pociagiem bez wysiadania w ta i spowrotem chleba i soli u mnie pod dostatkiem przybywajcie
ps to wklej wklejcie swoje historyczne analizy
mam nadzieje ze spolka okaze sie w przyszlosci bardziej perspektywiczna od jej akcjonarjuszy majac taki ciemnogrod przestaje sie dziwic ze mamy taki kurs