Nadchodzą i przyjdą na 100 % pytanie jest jedno- KIEDY ? Jak nurkuje dobierajcie a jakoś nie widzę tutaj kupujących. Czasami sam zbierałem 80-90 % całego handlu przy obrotach kilku tys. akcji. przez cały dzień. Dalej lipa i nic kompletnie się nie dzieje -niestety.Pozdrawiam Odważnych Inwestorów ,którzy lubią prawdziwe pieniądze.
Jak szeroki runie po wyjściu Grecji z Eurolandu to ciekawy jestem do ilu ten syf dekonstrukcyjny się obsunie… sorry, ale nie wierzę w jakiś cudowny popyt na tej spółce.. tu by się przydał gruby, co gra pod wyniki lutowe przynajmniej..
Współczuje osobom, które tkwią przy spółce do samego końca. Pamiętam przecież dyskusje w okresie emisjii, znajdowały się osoby które lamentowały z rozpaczą, ze brakuje im środków do pokrycia wszystkich praw poboru(!). Kiedys JWC było moją ulubioną spółką. Na małych wolumenach potrafiłem sporo zarobić, z uwagi na stałe wahania kursu, to dodało mi odwagi to odwazniejszego zakupu. Starciłem jakies 18.000 PLN, uciekając z tonącego statku przy kursie ok, 3,65. Najtrudniej jest podjac decyzje by uciekac ze strata, ale opłaciło się, a kapitał, który mi pozostał zainwestowałem w inne spółki, odrobiłem już ok 10.000 PLN, jeszcze 8 tys i wyjde na zero. Na JWC pozostawilem sobie z sentymentu 1500 akcji, ale te tez sprzedam, jak tylko kurs przebije 3 PLN. Powodzenia dla wytrrwałych, oby oplacilo sie Wam dalej tkwic w marazmie JWC, ten marazm nie zmieni sie w miesiac czy dwa, wiec kapital ulokowany w spolce to zamrozenie pieniedzy ktore moga zarabiac.
Co będzie to będzie. Spółka ma dodatnie kwartały i nie mam pojęcia dlaczego kurs jest tak niski- nijaki. 2-ch....e fundy tutaj mamy , ale to jest tragedia ! Czekam więc i obserwuję jak nurkuje dobieram. Przez ostatnie lata zarobiłem na JWC kupę kasy i mam to w D.... e czy kosztuje 2,50 czy 5 zł. Jasne ,że chciałbym 8-10 zł. ale na takie numery przyjdzie jeszcze poczekać ze 2-3 lata.
Ja tu siedzę 1,5 roku z małymi przerwami i jestem w plecy,ze ohoho, ale pamietam ciebie Jack jak podgrzewałeś towarzystwo między 4-6 zł w 2013 fajnie wtedy rosło. No ale JW zaczął swój PLAN rozwoju spółki i skutecznie zniechęcił do papiera wszystkich uwalając kurs tymsamym 65 % Straszna makulatura się z tego zrobiła, ale widzę ciebie optymizm nie opuszcza ?
Zresztą tutaj na forum pisałem z wyprzedzeniem kiedy kupuję i kiedy będę sprzedawał! I tak było, była kasa i ruchy. Teraz też widzę, że ktoś stoi na( K ) 100 000 sztuk po 2,56 zleconko ustawione o godz. 11,31. Pozdrawiam
Jeżeli nie masz notowań w czasie rzeczywistym na swoim rachunku ( płatne ) 1-półka jest przeważnie za darmo a reszta z 15-min. opóźnieniem. Wszystkie zlecenia możesz podglądać na Interii z 15-min. opóźnieniem . Wchodzisz na : Interia- BIZNES -Notowania GPW - i masz wszystko czego potrzebujesz. Myślę ,że pomogłem ? pozdrowienia /100 K już tego zlecenia nie ma.