Może i jest ale nikt nas o nowych pomysłach nie informuje. Już dawno tak cicho informacyjnie nie było. Aby ten leszczu co chwila ujada jak pies na łańcuchu żywiący się padliną:)
Jestem !!!! He he he ............... Certus zakup dzisiaj 2k po 15,30 i 15,35 ---- 30650pln Po sprzedaży AWM 20k za 1,61 Koniec sesji 19,98 ...................39960pln Teoretyczny zarobek 9310 pln
He he he he ------- na czterech spółkach lody się kręcą , a wy tutaj użalacie się jak to żle jest ............. Aha czy przypadkiem polipropylen kupowany jest za $ ..............drogi dolar !!!! AWM-przed wybiciem Braster-przed wybiciem Certus-poniedziałek ciąg dalszy wzrostów ......... niemożliwe ??? Pozdrawiam bardzo zacne grono Ynwestorów ............ rok temu ktoś pisał że leszcz ze mnie , może i leszcz , lecz z pieniędzmi .....a przecież oto tutaj tak naprawdę chodzi co nie ???
Na weekend dam wam spokój , lecz w poniedziałek znowu jadem napluje ......
Witam, jeżeli to nabije twoje ego to serdecznie zapraszam, szczerze powiedziawszy nawet podoba mi się to co piszesz, można się dowartościować widząc takich idiotów na forum. Współczuję rodzinie, szczerze. Pozdrawiam serdecznie:)
HA HA HA HA HA ...................................................2,35 a ktoś w desperacji 10 sztukami podciągnął do 2,43 he he he ................gniot i nic więcej Certus sprzedany ze srednią 19,50 i zakup LPP za 7300 pln ciekawe na ile jutro wskoczy .........................he he he he i kto tutaj leszczem ....................ha ha ha ynwestorzy żal mi ludzi co tutaj ładują kasiorę ......