• Dziwne Autor: ~piotrek224 [62.244.155.*]
    To co się dzieje na ITB jest dla mnie bardzo dziwne. Mieszkania wszystkie praktycznie sprzedane, lokale w Rupes wynajęte w 90%, Ecotech Complex na ukończeniu-praca wre. Na Gęsiej podobnie-Brico rośnie, prace pod galerię idą z dużym rozmachem.Bilanse wyczyszczone.
    Czy tak wygląda bankrut???
  • Re: Dziwne Autor: ~DonKichot [85.28.180.*]
    Ja mam to samo. I jeszcze mnie zastanawia kto ich skupuje, a może skupują się sami?
  • Re: Dziwne Autor: ~Kicia [94.254.144.*]
    Tanio kupić drogo sprzedać
  • Re: Dziwne Autor: ~Dzida [77.114.66.*]
    No wszystko na ukończeniu sukces! A maja cos nowego? Jakiś kontrakcik? Rozpoczęty nowy budynek zeby w tym roku sprzedać? To ile sprzedaży i w związku z tym zysku wygenerują w tym roku? Powiedzmy Eco 6 mln reszta , brico 10 mln mieszkania no 20 mln i co jeszcze to ile złego zysku 30%?
  • Re: Dziwne Autor: ~ss [212.106.11.*]
    Ano masz rację. Ponoc hossa na rynku nowych mieszkań a interbud nic nie buduje. Na nowym felinie zostało s sumie 12 mieszkań. Nie wiem na co te kołki czekają. Chyba no to że inny deweloper TBV skończy tam swoją budowę za 4tyś za m2 co jest potwierdzoną ceną. Ceny interbudu zaczynają się od 4300. To już agonia kwestia bankructwa moim zdaniem jest już przesądzona. Nie mają kasy na nic(zmiana terminu zapłaty za leasing) dobitnie to pokazuje jak i zainteresowanie akcjami. Wyprowadzą resztę kasy i po ptakach
  • Re: Dziwne Autor: ~Ziomek [77.115.70.*]
    Gdyby Prezes tak jak paniami w pracy interesował sie kontraktami to moze by cos podpisał.A tak kurs leci.
[x]
INTERBUD -2,73% 2,14 2025-10-08 16:43:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.