• 1000 pracowników za 3 -4 lata Autor: ~informatyk [31.61.138.*]
    http://www.parkiet.com/artykul/1406763-PGS-Software-znowu-podzieli-sie-zyskami.html
  • Re: 1000 pracowników za 3 -4 lata Autor: ~jadwisia [83.22.248.*]
    bardzo ambitny plan teraz mają ok. 300 pracowników
  • Re: 1000 pracowników za 3 -4 lata Autor: ~comp-science [85.28.152.*]
    W przeciągu 2014 roku zespół urósł o blisko 50%. Biorąc pod uwagę jak mocno Zarząd zintensyfikował działania rekrutacyjne, współpracę z uczelniami, otwarte szkolenia oraz promocję spółki, liczba 1000 pracowników jest bardzo realna.

Zresztą, jeżeli ktoś śledzi od dłuższego czasu wypowiedzi Prezesa zauważy, że cechuje je pragmatyczny sceptycyzm. Dotychczasowe jego działania oraz wyniki spółki pokazały, że nie rzuca słów na wiatr. Wcześniej złożone deklaracje zostały zrealizowane z nawiązką/bonusem.

Myślę, że Prezes dobrze wie co mówi.

• Re: 1000 pracowników za 3 -4 lata Autor: ~jadwisia [83.29.113.*]
    to że prezes jest ostrożny w wypowiedziach to prawda więc jeżeli on mówi o 1000 pracowników 3-4 lata to widać, że to ambitny cel, że firma urośnie prawie 2,5
  • Re: 1000 pracowników za 3 -4 lata Autor: ~adnoch [89.67.48.*]
    Plany ambitne. A w przypadku tej spółki Pan Prezes nigdy nie zawiódł, więc wydaje mi się ze ten plan jest bardzo realny do spelnienia, a może nawet z nawiązką. Na jakim poziomie bedą wtedy przychody i zyski firmy? Jesli popyt na IT sie utrzyma to zapewne bedą na bardzo wysokim poziomie. Trzymam kciuki za sukces. Jedna z niewielu firm na NC odznaczająca sie taką jakościa.. Jeszcze do pełni szczęscia przydały by sie przenosiny na głowny parkiet GPW. Ale mam nadzieje ze to bedzie naturalna kolej rzeczy i w końcu to nastąpi.
[x]
PGSSOFT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.