Dnia 2015-01-12 o godz. 13:19 ~Enter napisał(a): > Co dzień spadek po 4 procki i gdzie się znajdziecie ?? z ręką w nocniku > jak zwykle :P > Bajo dziatwa ...
Boże, jakie słownictwo ! Toż ty szczeniak musisz być i to rzucający w szkołę kamieniami. Lem miał jednak rację, jeśli wiesz, co mam na myśli inwestorze z Koziej Wólki.
A pisali ci mądrzejsi od ciebie ze po 1.2 sie nie sprzedaje tylko kupuje,sam sobie jestes winien.A teraz to nadal histoeryczne minima,płacz dalej głupolu,ja ci nie sprzedam w tej smiesznie niskiej cenie
inf ty buraczku jeden , ty nie potrafisz sklecić jednej całej swojej wypowiedzi tylko dzielisz je na człony , członie hahahaaahhh ... Zapytaj ludzi z Elka jakie to z solorzem krocie zarobili przez te wszystkie lata , kutwa sie nie zmienia nigdy , nawet z zalklinianiem .... pamiętaj
Słuchaj no koles,na kazdej spólce debilizmy na forum takie buraki jak ty wypisują.Kto z Elkiem został to ma teraz duze przody bo akcje sporo kosztują.Pisze na trzy razy zeby takim buraczakom jak ty lepiej w pamieci zostało choc ty i tak nic nie zapamietasz
O mamy forumowego naśladowcę Matki Kurki. Miałeś ostatnio dużo pracy na forach w związku z kolejnym finałem, że nadal używasz tego typu zwrotów? Czas się przestawić na naganianie giełdowe.
Mówisz kompletny brak wiedzy ?? wiem jedno , akcje wg spółki miały być już w tamtym roku w Londynie , nie ma i nawet nikt nie wytłumaczył dlaczego ... A te niby złoża potwierdził ktoś ?? Zastanów się nad sobą plizzzz ...
Opóźnienie wynikało m.in. z konieczności przeprowadzenia dodatkowych ekspertyz dotyczących zasobów objętych licencjami o czym spółka informowała. Wiem, że masz określony cel ale trzymaj poziom.
Złoza sa tylko trzeba najpierw nauczyc sie czytac i wyrazic chec przeczytania infa
'Bajanchongorski obszar tektoniczno-metalogenny jest bogaty głownie w miedź. Przeprowadzone tam dotychczasowe odkrycia geofizyczne, wiertnicze, regionalno-geologiczne i geochemiczne potwierdzają również duże zasoby złota i węgla. MSX Resources SA przeprowadził przy pomocy doradcy badania studyjne obszaru oraz rewizje historycznych licencji poszukiwawczych i wydobywczych. Ze względu na skalę przedsięwzięcia, rozwój projektu będzie wymagał uczestnictwa renomowanego inwestora branżowego. " https://www.bankier.pl/wiadomosc/MSX-RESOURCES-SA-Realizacja-zapisow-listu-intencyjnego-3154155.html
Mi bardziej chodziło o przesunięcie terminu przejęcia aktywów co jest bezpośrednio związane z przesunięciem planowanego debiutu w Londynie. Np. ten raport bieżący:
Też wiem, ale domagał się informacji na temat przesunięcia terminu i jego powodów. Słabo coś przygotowani powinni znać spółkę na wyrywki. Nawet w najlepszej firmie są sprawy, które można wykorzystać na jej niekorzyść tylko trzeba je znać. Cóż lenistwo ponoć uszczęśliwia, w przeciwieństwie do pracy, która jedynie uszlachetnia.