Czy wy dwaj optymiści nie widzicie jak ktoś wkłada cały czas po jednym tyś. , dwóch , po pińcet też , ot takie małe sumki by nie wystraszyć , ale równe sumki ;)
Dlaczego wodny, dotyczy wszystkich płynów (wikipedia nie jest rzetelnym źródłem informacji). Więc będzie to zapadanie się jak w przypadku grawitacji czy implozja spowodowana gwałtownym rozerwaniem strumienia cieczy czyli kawitacja?
Tylko proszę merytorycznie skoro schodzisz na terminy naukowe.
Golym okiem widac kto sprzedaje,tak małe pakieciki tylko drobnica moze sprzedawac . Róbcie sobie jak chcecie,zebyscie znowu nie płakali.Ja np. wczoraj dokupiłem,pisałem o tym po sesji
Dnia 2015-01-08 o godz. 12:45 ~taurus napisał(a): > Golym okiem widac kto sprzedaje,tak małe pakieciki tylko drobnica moze > sprzedawac . Róbcie sobie jak chcecie,zebyscie znowu nie płakali.Ja np. > wczoraj dokupiłem,pisałem o tym po sesji ZBIERAJA ZE STOPEK
Kolego czapajewo. Jesteś tutaj namacalnym przykładem dwulicowego szelmy. Pisałeś w odmiennym tonie jak posiadałeś ten swój drobny pakiecik. Podejrzewam że zarobiłeś na nim jakieś nie duże pieniądze. Teraz rozumiem chcesz odkupić trochę niżej. Ale czy warto dla tych drobnych kwot robić z siebie pajaca?
Mongol,nastepny do kolekcji ,ten to nie wiadomo czy jest z spóldzielni ale na pewno jest nieudacznikiem który dokładnie przy 1.2 pisał zeby sprzedawac bo sam sprzedał ,mozna sobie poczytac moje i ich posty z tego okresu,wszystko jest na forum ,wystarczy sprawdzic
Myślałem że Mongoł jest z Wami. Musze wziąść poprawkę :) Mam nadzieje że sie nie obrażcie że czapajewo troszku wpisów narobi a narobi bo akuratnie nie ma co robic:)
Jak dla mnie możesz pisać. Jeżeli ktoś uwierzy i wyrzuci tym lepiej dla nas na przyszłość. W dłuższej perspektywie lepiej gdy akcje mają ludzie w pełni zdeklarowani co do jego wartości.
Taurus ja nie pisałem o wywalniu przy 1,20PLN nie wydziwiaj - ja musiałem tu 3 miechy leżakować z 240 akcjami przez tą wasza spekułę:( myślisz ze nie bolało tu nie chodzi tylko o kasę - jest też takie coś jak duma.
Znalazłem inne forum i wynika z niego, że produkujesz się ponad rok. Oczyma wyobraźni widziałeś dziś odjazd jak w marcu? Nie martw się ubiorą Cię jak na podbitce po scaleniu, a potem zaliczysz tylko dwa kupna ze stratą na prowizji.
Może masz rację, mój błąd - to forum jest także dostępne w innym miejscu. Zwracam honor odnośnie forum reszta pozostaje bez zmian. Nie boisz się obniżyć do mojego poziomu. W końcu człowiek z Tworek.
"Zespoły paranoiczne są trudne do leczenia z uwagi na brak współpracy i chęci chorego do leczenia, który logicznymi wywodami podkreśla, że to osoby z jego otoczenia są chore, a nie on sam".
Dnia 2015-01-08 o godz. 14:55 ~czapajewo napisał(a): > Taurus ja nie pisałem o wywalniu przy 1,20PLN nie wydziwiaj - ja musiałem > tu 3 miechy leżakować z 240 akcjami przez tą wasza spekułę:( myślisz > ze nie bolało tu nie chodzi tylko o kasę - jest też takie coś jak duma. ILE 240, KUZWA JA MAM 70K I SPIE SPOKOJNIE.ZAROBIE NA NICH OGROMNE PIENIADZE