Witam, piszę do myślących na tym forum. Jak ktoś ma oczy to widzi, że ING kupiło ponad 5 procent Kopexu (właściciel Kopexu ma ponad 5 procent msx). Jeżeli ING oceniłoby negatywnie zaangażowanie Kopexu w MSX to na pewno by nie kupili ich akcji. Pozdrawiam
Bezpośrednie wejście ING byłby za oczywistym posunięciem. Pokazanie kart na tym etapie gry nie ma sensu. Po co tracić szansę na tani papier. Który można zbierać po cichu. Dla myślących obecna sytuacja jest tylko podpowiedzią co ma być. Pozostaje pytanie, kiedy?
Tu jakies info w kazdej chwili moze byc.Nie dajcie sie omamic ze rozpoczecie wydobycia to długi okres czasu.Jest własnie odwrotnie,kopalnie odkrywkowe to przysłowiową łopata mozna wydobywac. A tak powaznie to wystarcza jakies ciezarówki i koparki
Zaangazowany jest Jedrzejewski i jego Kopex,chyba sobie dokupie. Na razie koncze ,widze ze leszcza sie nie uswiadomi,szkoda czasu bo jeszcze rzeczywiscie sobie pomysla ze naganiam.Dzieki takim jak ja ludzie juz tu maja przody.Wkrótce sie przekonamy kto tu jest naganiaczem
Nie zadne widmo leszczu,wkrótce sie przkonamy ,zobaczymy ile osób sprzedaje niepotrzebnie akcje i ilu bedzie stratnych przez twoje nieudacznictwo.Wkrótce sie własnie przekonamy.
kolego taurus, ja właśnie przestrzegam przed jakim kolwiek kupnem akcji msx na tych poziomach i bez rzetelnej informacji, wolę wejść po 10zł ale z konkretnym dającym do myślenia info niż teraz, myślicie że inwestując kilka tysięcy w papierowy interes zyskacie zwrot xxxx procent o nie, na to tylko czekają i dlatego spuszczają kurs coraz niżej i niżej dają do zrozumienia oddajesz ze stratą lub może wyjdziesz na 0 chociaż po 4 zł przypuszczam że wszyscy już oddali ze stratą i nikt nie czeka, tak właśnie zarabiało imperium Solorza - Elektrim robiąc ludziom nadzieje a że lud tępawy to nie widzi oczywistości zaślepiony pazernością, no dobra złotówka na horyzoncie ale powoli...
Ja nie mam czasu ani kasy na jakieś czekanie inwestycyjne bo może coś - w poniedziałek skoczyłem na Hawe a nóż uda się na 2,40PLN. Ale przy pierwszych większych spadkach pewnie też oddam - mam nadzieje ze z odrobinka zysków. Ale dopóki rośnie jestem i ja.
No brawo,swietnie wychodzi szydło z worka.Nie masz czasu i dlatego naganiasz ludzi zeby akcje sprzedawali bo chcesz szybko nizej odkupic,Brawo,co za ludzie
Chce Ci uświadomić że to jest bardziej spółka spekulacyjna a mniej fundmentowa-przynajmniej na tą chwilę. Trza mieć mocne jaja i podejmować czasem trudne decyzje. Ktoś spuścił walor na 1,20 potem go podpomował ile mógł i za jakiś czas pompować tez będzie ale kto go wie kiedy i na ile dojdzie.
Cos wam powiem ludzie.Słysze tu bzdury o wywalaniu które oczywiescie tu naganiacze piszą od dawna.To samo pisali w okolicach 1.2 .I ciekawe kto wywalał przy 1.2 .Z prostej logiki wychodzi ze sprzedawała drobnica bo powazni ludzie wtedy kupuja a spólka wciaz bardzo niedowartosciowana