• MSXRESOUR Autor: ~FREDEK [83.24.65.*]
    ŁADNIE AKCJE ZEBRALI OD WYSTRASZONYCH LESZCZY
  • Re: MSXRESOUR Autor: ~FREDEK [83.24.65.*]
    Mostostal-Export poinformował, że wczoraj Krzysztof Jędrzejewski nabył w transakcjach pakietowych 17,6 mln akcji spółki i tym samym przekroczył próg 5 proc. ogólnej liczby głosów.
    Krzysztof Jędrzejewski ujawnił się z pakietem 5,1 proc. akcji Mostostalu-Export.
    Krzysztof Jędrzejewski ujawnił się z pakietem 5,1 proc. akcji Mostostalu-Export.

Krzysztof Jędrzejewski

Właściciel giełdowego Kopeksu i akcjonariusz Rafametu ma 5,13 proc. kapitału i 5,1 proc. udziału w ogólnej liczbie głosów. Mostostal-Export.

Przed transakcją jedynym akcjonariuszem Mostostalu, który miał pakiet ponad 5 proc., był kontrolowany
  • Re: MSXRESOUR Autor: ~FREDEK [83.24.65.*]
    Krzysztof Jędrzejewski w Mostostalu-Export
    2014-05-23 10:31 KUP LICENCJĘ
    EG

email print
    Mostostal-Export poinformował, że wczoraj Krzysztof Jędrzejewski nabył w transakcjach pakietowych 17,6 mln akcji spółki i tym samym przekroczył próg 5 proc. ogólnej liczby głosów.

Notowania
    RAFAMET, MSXRESOUR, PB Solorz, ELEKTRIM, KOPEX
    Ludzie
    Krzysztof Jędrzejewski

Właściciel giełdowego Kopeksu i akcjonariusz Rafametu ma 5,13 proc. kapitału i 5,1 proc. udziału w ogólnej liczbie głosów. Mostostal-Export.

Przed transakcją jedynym akcjonariuszem Mostostalu, który miał pakiet ponad 5 proc., był kontrolowany przez Zygmunta Solorza-Żaka Elektrim.

CIEKAWE ile teraz maja akcji
  • Re: MSXRESOUR Autor: ~kkk [89.71.80.*]
    pewnie tyle samo co mieli
  • Re: MSXRESOUR Autor: ~inf [141.0.9.*]
    Nie za bardzo sie zgodze ze maja tyle samo akcji.W koncu cena smiesznie niska bardzo dobra do zwiekszania zaangazowania.
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    żeby nie było - sam mam akcje i nie naganiam bo się tym brzydzę ale staram się nie ponieść zbytniemu optymizmowi jak niektórzy (tak, Fredek to o Tobie, absolutnie nic do Ciebie nie mam ale pisanie o 4 - 5 zł w tym tygodniu może mieć zupełnie odwrotny skutek niż zachęta do kupna). pozdrawiam i spokojnego wieczoru
  • Re: MSXRESOUR Autor: ~inf [82.145.208.*]
    Człowieku oni pisza nie pisza ze w tym tygodniu, nie podniecaj sie tak.A w tym tygodniu pewnie beda.Jak tu ludzie o spadkach pisza to jakos ci to nie przeszkadza.Co do tego czy ty masz akcje to cos mi sie wydaje ze nie.A spólce nalezą sie wzrosty jak psu buda.Ta cena to smiech na sali,spólki na new connect maja wieksza kapitalizacje
    Ktoś się tu zdenerwował haha - po pierwsze, być może Ci to umknęło uwadze ale tych naganiających na spadki cisnę przy każdej możliwej okazji, a po drugie - to źle Ci się wydaje bo mam akcje i tak samo jak Ty chciałbym żeby jak najbardziej urosło. Nie grzej się tak bo można powiedzieć, że stoimy po tej samej stronie barykady, po trzecie - to że kurs jest nisko to każdy idiota widzi.
  • Re: MSXRESOUR Autor: ~Wald [78.10.55.*]
    Ludzie, puknijcie się w czoło i nie słuchajcie tego naganiacza. Jędrzejewski kupił 17mln??--jak wszystkich jest 13mln..!! Poza tym naganiaczu, jeszcze Tarantoga ma wiecej niz 5% i wiecej niż Elektrim. To co tam za bzdury ludziom wciskasz. On wogóle nie jest tutaj od faktów tylko od naganiania. Obudźcie się.
    Ja sie nie grzeje kolego tylko z toba cos chyba nie tak albo sprzedałes akcje,nie widziałem zebys naganiaczom na spadki przygadywał.Jesli chodzi o 4 czy 6 zł. to oni nie pisza ze w tym tygodniu tylko w niedalekiej przyszłosci i wcale nie sa to jakies wygurowane ceny bo spólka jest bardzo zdołowana i niedowartosciowana i ty sie tak koles nie grzej.
  • Re: MSXRESOUR Autor: ~inf [141.0.8.*]
    Widze z jestes naganiaczem na spadki tylko jestes smiesznym naganiaczem "inteligentnym inaczej"
    ale się uczepiłeś... po raz trzeci napiszę (i ostatni), że cały czas mam akcje i ani trochę się nie grzeje,wręcz przeciwnie :)
    To ty sie uczepiłes ludzi,a widze ze czepiałes sie ich tez podczas sesji.Ale jak jakis d.... pisał o 1.2 cz o 1 albo nize czy wymyslał bzdury o bankructwach to sie do niego nie przyczepiłes.Wez facet nie nie pisz bzdur.Maja racje bo 4 czy 6 zł. to nie jest zadna wygurowana cena
    Na forum jestem od niedawna i sporadycznie się udzielam, a raczej nie będę odkopywał postów sprzed kilku tygodni żeby komuś pisać, że nie ma racji. Nie wiem czy masz z problem z czytaniem bo pisałem, że tak samo mi zależy na tym żeby poszło jak najwyżej czy jesteś tak ograniczony, że każdą wątpliwość traktujesz jako osobisty atak.

P.S. wygÓrowana
    i faktycznie Fredek pisał, że 4 - 5 zł ale w styczniu - mój błąd
    Co do mnie to za bardzo przyczepic sie nie mozna bo pisałem w okolicach dola ze sprzedawac akcji nie warto.Majac na mysli ze nie czepiałes sie naganiaczy na spadki miałem na mysli dzien dzisiejszy i nie odwracaj kota ogonem.I nie wyzywaj mnie tu bo nie masz racji ,najpierw czytaj dokładnie co pisał ferdek czy inni ,sam przyznałes ze pisali o styczniu.Wiec za nim mnie czy kogos obrazisz to naucz sie czytac
    I nie biore czegos do siebie,widziałem ze czepiasz sie bezpodstawnie to sie odezwałem
    Nie chodziło mi o przyczepienie się, a raczej cichą nadzieję, że ktoś merytorycznie się odniesie do tego co Fredek napisał odnośnie rzekomego zwiększenia zaangażowania.
    "Co do mnie to za bardzo przyczepic sie nie mozna bo pisałem w okolicach dola ze sprzedawac akcji nie warto."

Nie czepiam się bo pisałeś prawdę.

"I nie wyzywaj mnie tu bo nie masz racji ,najpierw czytaj dokładnie co pisał ferdek czy inni ,sam przyznałes ze pisali o styczniu."

Pomyliłem się fakt ale to nie zmienia tego, że akcje jednak mam :)

"Wiec za nim mnie czy kogos obrazisz to naucz sie czytac"

Obrażanie kogokolwiek czy to na forum czy gdziekolwiek indziej nie leży w mojej naturze więc jeśli tak bardzo Cię poruszyło to co napisałem to już nie mój problem.
    Moze obrazanie ludzi nie lezy w twojej naturze ale jednak to robisz,i to bezpodstawnie,ale mnie to wali.Odpowidziałbym duzo ostrzej ale nie ma sensu
    Wywołałes dyskusje i jeszcze wine zganiasz na innych
    Wydaje mi się, że po prostu się nie zrozumieliśmy.
    Nie rozumiem o co sie jeszcze sadzisz
    'Poprostu sie nie zrozumielismy",nie zwalaj tu na mnie winy bo ja nic złego nie zrobiłem
    Ani tym bardziej ja :)
    Widze ze nic nie kumasz.powiem krótko ,wal sie
    no to mi poszło w pięty...
    Jakim trzeba byc cmokiem zeby zaczepiac ludzi,niejakiego ferdka potem mnie i jeszcze pisac ze nie ponosi sie zadnej winy
    na odchodne napiszę tylko, że nie o zaczepianie chodziło. Dobranoc, a w środę podwójnych górnych życzę Tobie i sobie.
  • Re: MSXRESOUR Autor: ~Link [89.73.205.*]
    Dnia 2015-01-05 o godz. 20:39 ~Wald napisał(a):
    > Ludzie, puknijcie się w czoło i nie słuchajcie tego naganiacza.
    > Jędrzejewski kupił 17mln??--jak wszystkich jest 13mln..!!

http://msxresources.com/akcjonariat/

Krzysztof Jędrzejewski 702 538 akcji (5,13%)

• Re: MSXRESOUR Autor: ~piotrrr [79.185.189.*]
    zobaczcie na datę tej publikacji
  • Re: MSXRESOUR Autor: ~jaza [178.36.196.*]
    Panowie inf i kkk, proponuję po kuble zimnej wody. Niepotrzebnie się tak napinacie. Wszak jak stwierdziliście jesteśmy po tej samej stronie. A kłótnie między nami tylko dodają pary oszustom. Walczmy z oszołomami, a nie ze sobą.

Kolego Wald, rozumiem że jesteś bardzo zaciekawiony spółką której akcji jak widać nie posiadasz. Dobrze by było, żebyś przy tym miał chociaż odrobinę wiedzy na jej temat. Twój ostatni wpis świadczy o tym że albo nie wiesz że było tutaj scalenie, albo je przespałeś. A więc nie nawołuj do pobudki, tylko sam oprzytomniej.
    To niech sie zajmie oszustami a nie ferdkiem czy innymi
    Moja reakcja była z początku tego wątku na post naganiacza FREDKA. Nie ma znaczenia czy mam akcje i ile. Ważne jest to, że ten koleś gdzie się nie pojawi to wkleja nieaktualne infa /czyli manipuluje/ i roztacza wokoło Solrza aurę dobroczyńcy. Od 10lat robi to samo chociaż przy Solorzu ani grosza nie zarobił.
  • Re: MSXRESOUR Autor: ~taurus [208.94.247.*]
    On wczesniej juz tu pisze i jak ktos go posłuchał to zle na tym nie wyszedł.A info jest aktualne,wystarczyłoby jakbys to podzielił przez 25.Jedrzejewski ma ponad 5% a teraz to pewnie wiecej bo akcje sa w dołku i tanie jak barszcz,naganiaczu
    Pieski na forum na spadki naganiają a Solo tanio akcje kupuje
    Obecne 0.07 to smiesznie nisko,jak jm w tej cenie oddajecie to sami jestescie sobie winni.hehe
    Nie jesteś w temacie. Pojawił sie dopiero pod koniec roku z TRIUMFALNĄ informacją, że własnie kupił 50k. perełki /od 1,28 -1,40/ i będzie kupował dalej do 100k. Dlaczego nie pojawił się na Sp-ce pod koniec 2013r, albo na początku 2014? Wtedy to nie była perełka? Problem w tym. że wtedy była po 3 - 5zł. i to był czas na sprzedaż, ale niech wam będzie. Wy jesteście jak elektorat PO, już z gó..na tylko głowa wystaje, ale ręce jeszcze klaszczą i sztandary trzymają.
[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.