Pisałem uwazac bo korekty jesli beda to moga byc płytkie.Zebyscie znowu nie płakali.Zreszta cały szeroki rynek postrzega Msx juz dobrze jako godną inwestowania spółkę
Widzę że o MSX robi się głośno. Wynurzają się tutaj naganiacze dawno nie obecni. Pusto w głowie, bez pomysłu. Jedynie stary slogan o ubieraniu. I to wszystko na poziomie 8 gr z przed scalenia. Jak widać Taka Prawda nie został ubrany ... w czapkę przy dużym mrozie. Skutki są widoczne.
Tak samo naganiał na Elektrim,..i od 10-ciu lat ludzie potracili zarobek życia. Żajrzyjcie na forum elektrimu jak piszą, że bankruci są. Od 10-ciu lat brak kasy i nie wiadomo czy wogóle odzyskają to co zapłacili. Jeszcze żaden mniejszościowy nie zarobił z Solorzem złamanego grosza!!.
Widzisz Wald, na giełdzie średnio zarabia tylko 20% grających. Reszta traci, niekiedy i dorobek życia. Można by wylewać łzy i twierdzić ze to wielki przekręt. Wielu traci też przez to, że słuchają takich ludzi jak ty. Bo pewnie nie masz żadnego interesu przebywając na tym forum. A słowo manipulacja jest ci zupełnie obce.
Jaza, masz kłopoty z mysleniem, to juz twój problem. Ja słowa nie napisałem o msx.!!! Piszę o gościu, który od 10lat podobno ma dziesiątki tys. akcji Elektrimu, niczego na nich nie zarobił i PIEJE z zachwytu na nazwisko Solorz. Jeśli dodamy, że zaczyna kupować setki tys. akcji msx, na których przez 10lat - pewnie NIE ZAMIERZA nic zarobić,...to mówi ci coś słowo manipulacja.?
No idobrze ,pieje z zachwytu to moze i ma racje, a wy lepiej sie zastanówcie kto akcje zbiera.To wciaz historyczne minima ,akcje tanie jak barszcz..Znowu bedziecie płakac.Niczego się nie uczycie.Duzo z was bez akcji zostanie