• Czy akcje Orła jeszcze istnieją? Autor: ~Vestor [91.193.86.*]
    Nie jest dla mnie jasne, że akcje Zakładów Lniarskich w Mysłowicach straciły jakąkolwiek wartość.
  • Re: Czy akcje Orła jeszcze istnieją? Autor: ~gienio [188.33.254.*]
    no
  • Re: Czy akcje Orła jeszcze istnieją? Autor: ~Vestor [91.193.86.*]
    To jest polskie "no", czy angielskie "no" i gdzie można o tym przeczytać? Samo przejście w stan likwidacji nie oznacza chyba jeszcze utratę ważności akcji.
  • Re: Czy akcje Orła jeszcze istnieją? Autor: artolini [217.170.162.*]
    Na pewno nie tylko co dalej z tym można zrobić.
    Ja mam pytanie dlaczego pojawia się komunikat poniższej treści i gdzie te informacje można znaleźć?
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/ORZEL-ORZEL-SA-Harmonogram-przekazywania-raportow-okresowych-w-2015-roku-7231514.html 
  • Re: Czy akcje Orła jeszcze istnieją? Autor: ~Vestor [91.193.86.*]
    Chyba sprawa się wyjaśniła. Serwer robi błędy dodając komunikaty ze spółki Orzeł Biały jako komunikaty spółki Orzeł. Trudno tu się w czymkolwiek zorientować. Niestety, coraz więcej spółek tak robi. Ogłaszają upadlość i dzięki temu nie muszą się z niczego tłumaczyć a dawni akcjonariusze tracą wszelkie prawa. Ja na przykład nic nie wiem o spółce Orzeł Zakłady Lniarskie. Nawet gdyby upadła, to powinien pojawić się komunikat o tym. Ja nawet nie wiem, czy została zlikwidowana. Tu jest niewielki kłopot, bo spółka mała. Ale to samo było ze spółką Elektrim wartą miliardy. Nie wiem jak teraz, ale przez długi czas nie można było się dowiedzieć czegokolwiek. Żadnych komunikatów, nic.
[x]
ORZEL 0,00% 0,05 2011-01-14 15:29:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.