• zaklad Autor: ~Marta [94.254.144.*]
    stawiam 7:3 ,ze bedzie plajta;)
  • Re: zaklad Autor: ~pit [77.254.107.*]
    Na logike to ktos chcialvy wyviagnac kurs zanim zle info by wyszlo.
    Chyba ze jiz maluchy tylko na statku
  • Re: zaklad pcg... Autor: ~inwestorek [31.61.129.*]
    Bez komentarza :) poczekajmy do lutego z osądami.
  • Re: zaklad pcg... Autor: ~nushee [185.24.27.*]
    tych bzdur rzeczywiscie nie ma co komentowac niech lepiej ta marta janowi cos postawi... wiadomo co tylko czy on jeszcze moze :)
  • Re: zaklad pcg... Autor: ~jan [178.37.215.*]
    Marta,pozdrawiam ,sama widzisz ,ze ta firma musi upasc ,zeby ich przekonac:).hahaha

Nie poddaja sie ,do upadlego beda bronic swego wbrew faktom i zdrowemu rozsadkowi ,swoja droga to tez jakas tam zaleta:)

p.s.

swojak ,mapi dalej golasy do roboty !!!!:)))
  • Re: zaklad pcg... Autor: ~jan [159.205.96.*]
    Pani Nikt juz sie napracowala,prezesura to strasznie meczace zajecie  :)
  • Re: zaklad pcg... Autor: ~prawda [77.254.148.*]
    Marta nie obserwowala by pilnie forum jakby spolka miala upasc,sa dwie mozliwosci albo chce sie tanio kupic albo siedzi sie tu i traci czas bo ma sie problemy z glowa.
  • Re: zaklad pcg... Autor: ~jan [159.205.96.*]
    Ty uwazasz ,ze Marta wie cos wiecej ponad to co wszyscy ? I Marta oczywiscie zbila kurs,bo chciala kupic po taniosci :)))
    smieszny i niemadry  jestes ,ale to nie moja wina:)
  • Re: zaklad pcg... Autor: ~prawda [77.254.149.*]
    Nie interesuje mnie kto zwalil kurs, gram spekulacyjnie i szukam skrajnie wyprzedanych firm, oczywiscie dodatkowo biore pod uwage tez inne parametry jak np .malejace obroty. Kazdy gracz wie ze nawet najgorsza padlina odbija sie od dna i nawet po zapowiedziach bankructwa mozna sporo zarobic . Osobiscie mam swoj system i przyslowiowego nosa , ktory mnie rzadko zawodzi uwielbiam grac na groszowych dziadach bo tam sa najwieksze skoki , teraz przygladam sie waszemu rodzynkowi i jego bratu Imagisowi, czuje ze na dniach bedzie jazda ....... , czemu ? Apatia , zniechecenie , brak popytu , sladowe obroty zwiadcza ze podaz sie wysypala i teraz niespodziewany atak spekuly moze blyskawicznie sciagnac zachlannych lapaczy dolkow. CZY SLUSZNIE ???? TAK NAPRAWDE lata mnie to kolo du..py, liczy sie szybki zysk i szukam nowego obiektu.
  • Re: zaklad pcg... Autor: ~obyty [188.47.125.*]
    Marta i Jan to ta sama postać ewentualnie korzystają czasem ze swoich komputerów..jest jakiś cel tych wpisów, podejzewam że grają na spadku sporą ilością akcji -psychologia tu się kłania :))
  • Re: zaklad pcg... Autor: ~prawda [77.254.148.*]
    Siedzi sie na forum jak sie chce sprzedac lub kupic akcje ,teraz pytanko jakie koledzy maja zamiary ?
  • Re: zaklad pcg... Autor: ~Marta [95.50.211.*]
    A ja siedzę bo trochę straciłam na spółce i interesuje mnie co z tego wszystkiego wyniknie.natomiast moje opinie są pozbawione subiektywizmu,patrzę na spółkę oczami bezstronnego "widza" .Tylko tyle koledzy ,nie dorabiajcie spiskowej teorii.To dowód ,ze na psychologii się dobrze nie znacie.
  • Re: zaklad pcg... Autor: ~jan [159.205.119.*]
    podobna ja to ty i odwrotnie :)
  • Re: zaklad pcg... Autor: ~prawda [77.254.149.*]
    Takie wytlumaczenie to dobre dla dzieci , kazdy z nas kiedys stracil ale normalny czlowiek czasami tylko rzuca okiem na stratne firmy a nie dokladnie obserwuje notowania , dowodem jest aktywnosc na forum.Nie wierze w zadne przypadki , mysle ze wiekszosc podobnie jak ja przymierza sie do kupna i tylko czeka na jakies sygnaly. Udawanie ,, Matki Teresy '' dobrymi radami jest falszywe i godne politowania.
  • Re: zaklad pcg... Autor: ~jan [159.205.119.*]
    naprawde tak myslisz ? Jesli tak to oznacza ,ze bardzo dobrze oceniasz merytoryke Marty i liczysz sie z jej zdaniem.
    Pomysl ,ze na swiecie sa jeszc ze inni ludzie,  nie tylko  tacy egoisci jak ty ,"zamkniete kule" ,nie potrafiace odczuwac inaczej jak tylko myslac o sobie. 
    Ja mam jeszcze akcje ,kupione wyzej od aktualnego kursu ,ale nie widze powodu by klamac na forum i namawiac do zakupu tylko po to ,zeby uchronic sie od wiekszych start.
    Czy ty uwazasz ,ze wszyscy ludzie na forum to kretacze i lajdacy ?
    Jesli taki jest twoj stosunek do ludzi to wspolczuje twoim bliskim .Zostaniesz kiedys sam i na nikogo nie bedziesz mogl liczyc ,przekonasz sie kiedys.
  • Re: zaklad pcg... Autor: ~doctor [193.30.160.*]
    czyżby nowy inwestor?
[x]
PCGUARD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.