Marta nie obserwowala by pilnie forum jakby spolka miala upasc,sa dwie mozliwosci albo chce sie tanio kupic albo siedzi sie tu i traci czas bo ma sie problemy z glowa.
Ty uwazasz ,ze Marta wie cos wiecej ponad to co wszyscy ? I Marta oczywiscie zbila kurs,bo chciala kupic po taniosci :))) smieszny i niemadry jestes ,ale to nie moja wina:)
Nie interesuje mnie kto zwalil kurs, gram spekulacyjnie i szukam skrajnie wyprzedanych firm, oczywiscie dodatkowo biore pod uwage tez inne parametry jak np .malejace obroty. Kazdy gracz wie ze nawet najgorsza padlina odbija sie od dna i nawet po zapowiedziach bankructwa mozna sporo zarobic . Osobiscie mam swoj system i przyslowiowego nosa , ktory mnie rzadko zawodzi uwielbiam grac na groszowych dziadach bo tam sa najwieksze skoki , teraz przygladam sie waszemu rodzynkowi i jego bratu Imagisowi, czuje ze na dniach bedzie jazda ....... , czemu ? Apatia , zniechecenie , brak popytu , sladowe obroty zwiadcza ze podaz sie wysypala i teraz niespodziewany atak spekuly moze blyskawicznie sciagnac zachlannych lapaczy dolkow. CZY SLUSZNIE ???? TAK NAPRAWDE lata mnie to kolo du..py, liczy sie szybki zysk i szukam nowego obiektu.
Marta i Jan to ta sama postać ewentualnie korzystają czasem ze swoich komputerów..jest jakiś cel tych wpisów, podejzewam że grają na spadku sporą ilością akcji -psychologia tu się kłania :))
A ja siedzę bo trochę straciłam na spółce i interesuje mnie co z tego wszystkiego wyniknie.natomiast moje opinie są pozbawione subiektywizmu,patrzę na spółkę oczami bezstronnego "widza" .Tylko tyle koledzy ,nie dorabiajcie spiskowej teorii.To dowód ,ze na psychologii się dobrze nie znacie.
Takie wytlumaczenie to dobre dla dzieci , kazdy z nas kiedys stracil ale normalny czlowiek czasami tylko rzuca okiem na stratne firmy a nie dokladnie obserwuje notowania , dowodem jest aktywnosc na forum.Nie wierze w zadne przypadki , mysle ze wiekszosc podobnie jak ja przymierza sie do kupna i tylko czeka na jakies sygnaly. Udawanie ,, Matki Teresy '' dobrymi radami jest falszywe i godne politowania.
naprawde tak myslisz ? Jesli tak to oznacza ,ze bardzo dobrze oceniasz merytoryke Marty i liczysz sie z jej zdaniem. Pomysl ,ze na swiecie sa jeszc ze inni ludzie, nie tylko tacy egoisci jak ty ,"zamkniete kule" ,nie potrafiace odczuwac inaczej jak tylko myslac o sobie. Ja mam jeszcze akcje ,kupione wyzej od aktualnego kursu ,ale nie widze powodu by klamac na forum i namawiac do zakupu tylko po to ,zeby uchronic sie od wiekszych start. Czy ty uwazasz ,ze wszyscy ludzie na forum to kretacze i lajdacy ? Jesli taki jest twoj stosunek do ludzi to wspolczuje twoim bliskim .Zostaniesz kiedys sam i na nikogo nie bedziesz mogl liczyc ,przekonasz sie kiedys.