Dnia 2015-01-02 o godz. 14:52 ~kkk napisał(a): > myślałem, że to spekuła ale jestem coraz bardziej przekonany, że to > skup i to ostry SOLORZA obchodzi tylko wiekszosciowy PAKIET wiec trzeba nazbierac
Własnie ze ze u Solorza ludzie zarobili i pewnie zarobią duzo wiecej.Wezmy Cyfrowy Polsat czy nawet Midas.Ludzie jesli nie chcieli akcji to mogli na prawach poboru zarobic,Za to akcje kupił Solorz i Midas tez w góre pójdzie.Ale Msx pójdzie duzo duzo wiecej,kapitalizacja mała wiec pole do wzrostów bez porównania wieksze
Pewnie piszesz to z punktu widzenia tego który wtopił. Swojego czasu na Elektrimie można było zarobić dużo pieniędzy. Przypomnij sobie od kiedy była ta spółka na parkiecie. A co do naganiaczy, to mieliśmy tu ich taki wysyp, że w obecnej sytuacji to jest przedszkole i relaks.
Piszę konkretnie o kol.FREDEK, który nagle sie tutaj uaktywnił. Zajrzyj na profil Elektrimu to zrozumiesz. Zresztą jak widzisz FREDEK z Adminem za pan brat kasują posty niewygodne.. Tutaj tak samo jak tam, zamiast rzeczowych argumentów słychać:.."pracujta, pracujta, a my wam...nie bójta si.ę.."..tylko chamskie naganianie.
Na MSX będzie dobrze W końcu kurs się ustabilizuje powyżej 2 zł, może dojść nawet do 4 Wycena to 8,33zł Natomiast, gdy pójdzie info o Mongolii to kursu nikt nie zatrzyma Ja dobrze, że tutaj wszedłem przy 1,35zł W piątek kupiłem COMECO po 1,6zł Tam tez szykuje się odbicie Akcjonariat Free Float: 7.79% Akcjonariusz Ilość akcji Jerzy Komosiński 77.87% Advantum Investments Sp. z o.o 14.34%
Dnia 2015-01-03 o godz. 14:33 ~taurus napisał(a): > Fredek prawde pisze,przeciez przez przypadek Solorz w MSX sie nie > znalazł,on dobrze wie co robi.Elektrim,PAK ZIELONE LUDZIKI ZBIERAJA AKCYJKI