Dobre, dobre... dwie emisje... skąd wam takie "mądre" pomysły przychodzą? Nie udzielam się na forum msx ale czasami niektórzy naprawdę prześmieszne rzeczy piszą...
Lepiej zamiast stekac zastanówcie sie jaki inwestor moze obligacje objąc,jest o tym mowa w info,papiery dłuzne to tez moga byc obligacje. A to by było bardzo dobre info
to kolo niezrzeszony miewa takie pomysly ale trzeba mu wybaczyc bo jest lekko znerwicowany od tej jazdy z 2.50 na 1.20 a teraz na 2.20 zl ale rollercoaster moze sie w glowie przewrocic
Nawet nie muszę szukać sam się przyznajesz. Powtarzam nie jestem kolo_msx polubiłem go bo nie był dwulicowy choć pomylił się w ocenie sytuacji na krótki dystans. Dlatego czekamy z chlebem i solą. Tabletki jakieś wziąć w razie gdyby nastąpił atak inf o podwójnych emisjach?
Człowieczku ubrali Cię na podbitce po scaleniu. Kupiłeś akcje w grudniu i zamiast trzymać wywaliłeś w dołku bo miałeś wizję strategiczną o emisjach. Teraz udajesz wielkiego inwestora.
Nie kumam o co chodzi, znam kolo_msx jedynie z forum i nie mam z nim jakichś powiązań. Masz paranoję, że ciągle widzisz jakieś ukryte związki i spiski?
Co ty z tą emisją straszysz Wiesz, ze tutaj nie można pisać kłamstw, jest ustawa na to Chcesz mieć problemy? Trafisz na kogoś kto Cię może podać do KNF
Kolego Mongoł, prawda jest taka ze niesamowicie pajacujesz. Czy przypomnieć ci pierwszy dzień wzrostów, kiedy byłeś bez akcji i darłeś się w niebo głosy o wielkiej emisji? Twój punkt widzenia zależy od tego czy posiadasz akcje czy nie. Zmieniasz zdanie jak kobieta w czasie menopauzy.