Tak jest i trudno coś zmienić?Z tej giełdy zrobiła jakaś" mocna" grupa prywatny folwark i nikt nie ......Bankier - forum też jest na usługach tej mafii. Wpisy mocno sprzeczne z interesami ,czasem są usuwane, czasem giną bez śladu,czasem system bankiera nie przepuszcza. ( wykluczam wpisy wulgarne ).Połowa wpisów na bankier to wielka fikcja i trzeba dać spokój z bankierem i z tą szulernią.Mam nadzieję ,że system to przepuści ..
OK, tania w sensie niskiego c/z w okolicach 5. Jeśli zysk netto faktycznie będzie 60 mln (50 mln kopalnia + 10 mln łańcuchy) to przy c/z=5 da to 300 mln kapitalizacji i kurs ok. 100 zł więc mimo, że wskaźnikowo nadal będzie bardzo tanio to nominalnie będzie dużo drożej niż teraz. :-) Pzdr
Dnia 2015-01-06 o godz. 16:48 ~pies napisał(a): > życzę Ci tego , Bartosz > > choć jak doskonale wiesz, nie można wykluczyć , że w raz z rekordowo > (wysokim) zyskiem, odpowiednio dostosuje się rekordowo (niski) c/z ..
Doskonale tez wiemy ze nic nie trwa wiecznie,na tej spolce w zasadzie zawsze kurs porusza sie w strefie niedowartosciowania ,przyjdzie czas i na druga strone medalu-czego wszystkim akcjonariuszom zycze.Pzdr.
Dziś obserwowałem trochę notowania i wg. mnie dawał możliwość do dobrania po 17 zł.Sam nie kupiłem( brak środkow),ale widziałem ,że sternikowi podbierali ::))??
Nic nie trwa wiecznie. Tak jak LPP nie będzie wiecznie przewartościowany (trzeba go było sprzedać po 10000) tak FSG nie będzie wiecznie niedowartościowany. Atmosfera wokół branży górniczej i okołogórniczej już się być może odwraca - vide JSW. Pzdr