• tego nie było w planie:) Autor: ~Analityk78 [31.1.194.*]
    analizę diabli wzięli z uwagi na nieprzewidziany brak kompetencji zarządzających przelewami:)

prezes zajęty innymi sprawami to i księgowy robi co chce...

AT też czasem się nie sprawdza:) fundamenty tym razem zawiodły...

głowa do góry !!! będzie dobrze:)
  • Re: tego nie było w planie:) Autor: ~Anonim [93.105.135.*]
    Co ty chcesz analizować. Firma straciła płynność finansową. Na przychody grubo ponad 100 mln PLN potrzeba zdecydowanie więcej kapitałów własnych niż 16 mln PLN. Niezłe rozwodnienie akcji się szykuje.
  • Re: tego nie było w planie:) Autor: ~bismark [194.110.116.*]
    Spółka niedowartościowana dlatego nadal uważam że przy obecnych poziomach cenowych należy akumulować...Od wczoraj widać ostre straszonko aby leszcz oddał tanio papier...Dzisiejsza informacja zafunduwała nam zjazd w dół...Widać że komuś bardzo zależy żeby sie tanio obkupić...
  • Re: tego nie było w planie:) Autor: ~prom [88.156.227.*]

Chyba wiadomo że spłacą te odsetki za chwilę. Coś mi się wydaje że prezio osobiście dba o niższy kurs dla nowej emisji. Niezłe batoniki dzisiaj. Niestety nie było kasy żebym dobrał < 60. Obligi spadły ale i też "wzięcie" miały. Spokojnie niektórzy potrzebują 200% na mocno spekulacyjnych, innym wystarczy tutaj te 20-50%.
    Jak 5stycznia spłacą odsetki od obligacji wtedy jest szansa na dużo wyzsze poziomy...Moim zdaniem puściły komuś dzisiaj nerwy dlatego uważam że warto dobrać przed wyżej wymienioną datą;)
  • Re: tego nie było w planie:) Autor: ~Anonim [93.105.135.*]
    To są odsetki za około 100 tys PLN. W kwietniu trzeba wykupić serię za około 3,5 mln PLN, a we wrześniu serię za 5 mln PLN.
    Spokojnie spółka dynamicznie się rozwija myślę że Prezes ma plan i poradzi sobie ze spłatą obligacji.Dokapitalizował spółkę obejmując akcje powyżej 1,00pln dlatego uważam że Uboatline może być pięknie grany w 2015r
  • Re: tego nie było w planie:) Autor: ~soku [91.237.73.*]
    nadzieja matką głupców. Takie gadanie nie ma sensu, bo czym poparta jest twoja naiwna wiara w spółkę? Uboat utracił płynność, w kasie nie ma nawet 100 tys zl na odsetki, więc o czym tu więcej mówić? Przed nami wykup serii B, wtedy objawi się nam prawda, która zaboli.
    Misiąg znowu lawiruje i okłamuje inwestorów. A potem powie, że to czarny "piar" i działanie na szkodę spółki. Cwaniaczek.
  • Re: tego nie było w planie:) Autor: ~mat-fiz-chem [89.74.107.*]
    a jak pisałem ze 3 misiące temu przy cenie 95 groszy, że to bankrut to się ze mnie śmialiście

prezes kupował i myśleliście, że zaraz będzie 1,10, 1,20 zł i wyżej

wyzywaliście mnie od najgorszych tak jak teraz śmieją się ze mnie na 11BIT

współczuję
    liczę, że choć jeden mnie posłuchał i nie stracił
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.