Nie wiem do kogo pijesz koles ale pewnie sie nauczyłes pisac tylko o spadkach a prawda jest taka ze to historyczne minima,pewnie teraz grubasy nie na zarty kupują, a wzrosty i to duze naleza sie jak psu buda.
Jesteśmy na poziomie 1,5, a nie na 4. Mam nadzieje że to zauważyłeś. A co do kółeczka, to tym razem chyba nie masz racji. Wielu z was pod wpływem naganiaczy czekało na złotówkę. I jak widać wielu z was zaspało. Pozdrowienia dla Mongoła i jego strategi. Tak czysto sprzedać w dołku, to sztuka.
Aczkolwiek nie twierdzę, że zaraz nie pojawia się nasi ulubieńcy i obrońcy kapitałów w postaci 22, arnolda, asa, xxx, baltazara itp. Jak widzicie znowu przy wzrostach ich nie ma. Mam nadzieje, że będziecie znali już ich zamiary jak się wynurzą z norek.
miejmy nadzieję, że są to wzrosty pod dobre info bez spekulacji i kurs wróci na 3 zł. bez żadnej łaski. KNF dzisiaj zawieszał notowania, szkoda że tego nie robił w grudniu 2013 r. jak spadały na mnie noże, dzisiaj załapałem się do pociągu na ostatnią chwilę, mam sporo do odrobienia, poza tym mimo młodego wieku jestem tutaj weteranem i będę tu trwał ze swoimi akcjami dopóki nie zobaczę pierwszych zysków z wydobycia mongolskiego złota, albo polegnę albo wyjdę z twarzą