• Kopahaus Autor: ~daniel78 [83.16.212.*]
    Witam,
    nie wiem jak dla was ale dla mnie to wszystko jest troche dziwne. Przecież konflikt z imperą już trwa od końca października. Ta opcja którą mieli że mogą wziąść akcje pod zastaw to można było przewidzieć dużo wcześniej bo na miejscu impery każdy postąpił by tak samo. Jeżeli juz się teraz nawet stało to co sie stało to przecież większościowym nadal jest metope a nie impera to po pierwsze a po drugie to prezes zamiast tracić wszystko (a chyba to próbuje nam uświadomić to za około 200 tysięcy złotych ma około 5 milionów akcji co daję prawie 10 procent głosów. Czy to jak na prezesa większościowego są nie wiadomo jakie pieniądze i dla takiej kwoty oddaje dorobek życia w momencie w którym ma prawie na ręku inwestora i jest możliwość podbicia wartości firmy o około 3-4 razy? Czy może nie po to członkowie zarządu robią miejsce bo nowy inwestor chce mieć swoich w zarządzie a prezes albo ktoś z jego kliki chce skupić akcje przy panice? Skoro wszystko jest źle i zarząd ucieka a prezes nie widzi sensu dalszego działania to dlaczego też nie składa rezygnacji??? Najbardziej mnie jednak ciekawi kto stoi za metope!!!
  • Re: Kopahaus Autor: ~azer [89.69.149.*]
    Metope to kopa
  • Re: Kopahaus Autor: ~Gringoss [178.235.160.*]
    Skąd wiesz, podasz źródło?
  • Re: Kopahaus Autor: ~ABC [176.221.120.*]
    Nie poda Ci źródła ponieważ to są jego przypuszczenia. Tak naprawdę nikt nie wie kto stoi za tym funduszem i tak naprawdę nikt nie wie co zrobi dzisiaj.

Sytuacja jest bardzo nerwowa i tak naprawdę nikt nie wie co się będzie działo dzisiaj.
    PAMIĘTAJCIE, że impera wywaliła wszystkie swoje akcje w rynek, jeżeli zrobią teraz to samo to 0,01 będzie najniższym wymiarem kary.
    Obyśmy oglądali inny scenariusz.
  • Re: Kopahaus Autor: ~ABC [176.221.120.*]
    ... kilka najbliższych dni powinno wyjaśnić wiele spraw. Pomimo, że straciłem na tej spółce naprawdę sporo pieniędzy, chcę wierzyć, że da się ją uratować.

Może Impera ma plan odnośnie Kopahaus, może będą chcieli ją ratować. Ciężka sprawa. Poważnym problemem są długi Kopy, ale może się uda :)

Jakie jest wasze zdanie ? Może ktoś mądry się wypowie :)
  • Re: Kopahaus Autor: ~daniel78 [79.187.34.*]
    Impera tych akcji nie może wywalić bo to śa uprzywilejowane imienne i nie dopuszczone do obrotu giełdowego
  • Re: Kopahaus Autor: ~Enigma [87.205.37.*]
    Prezio zachowuje się jak dziecko wyrzucone z piaskownicy. Impera gra ostro i pewnie ma jakieś plany - ktoś napisał o Awbudzie.
  • Re: Kopahaus Autor: ~makler [31.178.212.*]
    Prawda jest taka ze wyprowadzili z firmy ile sie da i teraz duzo korzystniej jest ogłosić upadłość, nie spłacac horendalnych długów i ząłozc nowa spóółkę..... wiem ze nie podoba Wam sie taka wypowidź, ja tez wolałabym inny scenariusz ale niestety od jakiegoś czasu jest juz to widoczne jak na dłoni....
  • Re: Kopahaus Autor: ~wiatrak [217.99.247.*]
    Niesamowite jest tylko to, że produkowali te kłamliwe raporty. Oczywiście na potrzeby wywalenia akcji drobnicy - bo Impera znała przecież rzeczywistą sytuację w spółce. Zarząd również.

Ciekawe, czy ci, którzy przekrzykiwali rozsądne wypowiedzi przy 30 groszach - to ludzie z Impery - czy tylko zwykli głupcy ?
  • Re: Kopahaus Autor: ~jopen [57.90.36.*]
    A co z kontraktem na te domki za 1,5 mln euro ?
    oddanie zostało przesunięte na koniec marca więc i kasa ponad 6 mln zł dojdzie na konto.
  • Re: Kopahaus Autor: ~Mesner [89.75.121.*]
    Czy z nami leci jakiś pilot ???
  • Re: Kopahaus Autor: ~aa [85.202.110.*]
    czekamy na info. o zwołaniu NWZA
  • Re: Kopahaus Autor: cz_apcio [83.8.27.*]
    Prezio obraził się na GPW i teraz ma wszystko w swojej brudnej ..........., On ma obowiązek zwołania NWZA, nikt inny, więc niby kto ma to zrobić? Prezio teraz ręką nie ruszy, pojedzie wypasioną bryką KOPy na narty i tyle. Ciekawe co zrobiono ze środkami transportu, obym się mylił.
[x]
KOPAHAUS 0,00% 0,01 2015-10-29 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.