• jutro 3,6 i up Autor: ~gory [87.204.251.*]
    ale żeby nie gwałtownie a powoli przy dużym wolumenie
  • Re: jutro 3,6 i up Autor: ~500zł [213.199.192.*]
    This War of Mine - niewielka produkcja polskiego 11Bit była strzałem w dziesiątkę. Produkcja spodobała się i graczom i recenzentom, przyniosła twórcom mnóstwo pieniędzy i, co najważniejsze, była naprawdę innowacyjna. Gra pokazała wojnę, jakiej gracze jeszcze nie widzieli.

http://gry.onet.pl/artykuly/najlepsze-gry-2014-roku/9n12r
  • Re: jutro 3,6 i up Autor: ~Goplana [89.73.205.*]
    Dnia 2014-12-21 o godz. 20:21 ~gory napisał(a):
    > ale żeby nie gwałtownie a powoli przy dużym wolumenie

Dla mnie może być przy wolumenie małym, a zwyżka gwałtowna.
    To jest giełda, a nie lokata bankowa - oczekuję więc szybszych i większych zysków.
    Colianowi 4 zł należy się jak psu buda!
  • Re: jutro 3,6 i up Autor: ~gory [87.204.251.*]
    tak 4 zet jest raczej przesądzone teraz (2014) bądź w styczniu, ale dalszy wzrost zależeć będzie od poziomu "efektu synergii"oraz od ruchów głównego akcjonariusza w sprawie zwiększenia liczby akcji
  • Re: jutro 3,6 i up Autor: wrak_czlowieka [78.8.66.*]
    Ładnie rośnie spółka. Będą nowe maksima na wykresie to nieuniknione. Ta samo jak nieuniknione jest zaprezentowanie przez Colian historycznie najlepszych wyników za IV kw. 2014 r. Stąd też te wzrosty obserwujemy i pod to jest dalsza gra.
  • Re: jutro 3,6 i up Autor: ~asdd [31.61.140.*]
    Historyczna rocznica bombardowania little boyami Przy tym kursie zrobili nam kiedys Hiroshime
  • Re: jutro 3,6 i up Autor: ~Olek [89.73.205.*]
    Dnia 2014-12-22 o godz. 13:46 ~asdd napisał(a):
    > Historyczna rocznica bombardowania little boyami Przy tym kursie zrobili
    > nam kiedys Hiroshime

To było w marcu, po ukazaniu się informacji:

17-03-2014
    Colian szykuje emisję akcji

Nadszedł czas rozliczyć transakcję zakupu Solidarności. Giełdowa spółka wypuści akcje za ponad 100 mln zł, które obejmie Ipopema 21 FIZ.

Cena emisyjna akcji to 2,15 zł. Przy takich parametrach spółka wyemitowałaby ok. 51 mln akcji.

http://www.parkiet.com/artykul/7,1365458-Colian-zrobi-emisje-akcji-dla-Ipopemy-21-FIZ.html

Niech podciągną jeszcze do 4 zł, a Ipopema będzie mogła się pochwalić niemal 100-tu
    procentowym zyskiem na swoim pakiecie ;)

A nowych akcji jak nie ma tak nie ma.

• Re: jutro 3,6 i up Autor: ~zz [80.50.4.*]
    już się zaczynałem bać dlaczego nikt od kilku dni nie pisze o emisji :-)

moja obserwacja
    Ci co piszą o emisji nie maja pojęcia jak to może być że kurs rośnie i przebija kolejne opory?? :-):-)
    Jak przy takiej emisji fundusze i mniejszościowi kupują???
    Przecież emisja, rozwodnienie, po 2,15 powyżej tej ceny nie może się opłacać kupować!!
    Jak to jak to:-):-)??

[x]
COLIAN 0,00% 4,08 2018-07-19 12:56:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.