nie ujadam tylko ostrzegam, że nic z kredytu nie będzie - aby były równe szanse na szczęście już większość wie - bo starzy wiedza od 3 lat rozgrywaniu walora nie przeszkadzam kapitał musi się przemieszczać i zmieniać właściciela
dlaczego mnie obrażasz, przecież nie wiesz jak inwestuję, na jak długo czasem na 20 minut a czasem nawet na 2 dni
pisze tylko do tych co teraz pojawili się na walorze, starsi wiedzą, że żadnego kredytu nigdy nie będzie a młodsi muszą być poinformowani aby były równe szanse w waszej rozgrywce
Jesteś infantylnym ignorantem. Wszedłeś na 5 minut. Założę się, że nawet nie przeczytałeś ostatnich 2 komunikatów, a najwięcej masz do powiedzenia i ostrzegania innych.
widzisz kogo tu macie, jakiś młody nawet nie umiał sprzedać 19.456 sztuk akcji wystawił PKC i myślał, że jest na KGHM i niechcący uwalił kurs i wszyski sprzedał po 0,26 zł
koledzy śledzę Depend od debiutu miałem go wielokrotnie
przeczytałem i ostatnie dwa komunikaty i czytaj je od 4 lat
cieszyłem się jak zaraz po debiucie na 1 noc kosztował 2,02 zł
wszyscy wiedza że żadnego kredytu nie będzie
te jaja robią sobie z akcjonariuszy już ponad rok
nie będę was drażnił bo nie taki był mój cel miejcie z tyłu głowy że jesteście ciągle oszukiwani przez prezesa, który przekierowuje do was lipne komunikaty
Ta spolka wymyka sie spod jakiegokolwiek AT, zdrowego rozsadku, planowania, myslenia. Dawno nie widzialem takich zagrywek. Wczoraj potezny wzrost na duzych obrotach zwiastujacy tylko jedno, dzisiaj zanegowanie tego wzrostu tez na duzych obrotach. I jedno i drugie nic nie musi oznaczac. Na koncu jakis histeryk zupelnie zaciemnil obraz. Masowy wysyp troli z nowymi nickami swiadczy,ze sa juz kolejne zastepy akcjonariuszy na pokladzie co dobrze wrozy. Zaklinanie bez zadnej argumentacji, ze kredytu nie bedzie mocno infantylne. Oczywiscie moze go nie byc, ale ja z kolei napisze, ze kredyt bedzie. Mimo narzekan spolka daje wciaz poteznie zarobic, koleczka na niej sa juz legendarne. Mimo zametu w wielu glowach i zastanawiania sie nad przebiegiem dwoch ostanich sesji badzcie dobrej mysli. Ostatnie info - zgadzam sie z kilkoma przedmowcami - jest wyjatkowe i naprawde konkretne.
Jeśli możesz, bądź łaskaw mi odpowiedzieć, twoim zdaniem to ściema, jeśli tak, to prędzej czy później wyjdzie to na jaw, a za takie numery grozi im paka, a jak już paka, to czy nie lepiej przesłodzić w komunikatach i zgarnąć kasę z akcji, zanim pozostali się z orientują. Mnie zastanawia jeden fakt, dlaczego końcówkę odpuścili, podaży na wyższych poziomach nie było, więc nie było co zbierać, bardziej opłacalne było wycofanie popytu i zaniżenie, by zebrać resztę w pn przed infem, wtedy widząc znaczny wzrost pozostali łatwiej oddadzą.
Ja bym mimo wszystko nie narzekal i nie obrazal sie na rynek. W dziesiec dni od 16 do 41 groszy to na swieta na prezenty mozna bylo zarobic. Mysle,ze scenariusz najblizszy to odbudowa kursu w kierunku 40 groszy. Polemika z trollami jest ponad moje sily ale mam nadzieje, ze beda tu z nami do tych 3 zlotych po finale. Jedno co zawsze mnie smuci to zachowanie - sprzedaz czy kupno - na podstawie tego co napisza na forum bankiera. I co charakterystyczne najbardziej skuteczne jest takie chamskie, prymitywne naganianie. Szczegolnie dotyczy to nowych czy drobnych akcjoanriuszy. Martin0 skompromitowal sie w moich oczach ostatecznie. Pamietam jakie pseudonaukowe wywody tu zamieszczal, prawie prace doktorskie typu. Depend w Kosmosie. Ok, pozegnalismy go. Nawet jak sprzedal to jego sprawa ale nie trzeba wszystkim tego obwieszczac, bo sie czlowiek osmiesza. Co do spolki to czekaja nas wciaz wielkie chwile i prawdziwe konfitury przed nami, mozna sobie grac i kolowac bo taka tu specyfika, ale kierunek jest tylko jeden. I wcale nie jakies mozolne wspinaczki tylko sprint.
Panowie zaniżenie kursu było celowe jak 2 + 2 po co gonić go z 0,40 na 0,60 skoro można było z 0,30 na 0,45 mniejszym kosztem ten sam 100% zarobek. Jednak nikt sie nie spodziewał że na koniec sesji jednemu z biedaków zatnie sie enter na klawiaturze lub zabraknie mu prądu w gniazdku i nie zdąży zdjęć śmieciowego zlecenia po prostu tylko boki zrywać z takich ludzi, jak to juz ktoś napisał młody dorwał sie do giełdy
a ja pisałem kiedy kurs byl przy 37gr ze mozliwe cofniecie na WSPARCIE 25-26gr i prosze ... jak w ksiazce ... i dobrze ze sie cofnelo zdrowiej sie zrobilo ...
proszę cie kolego gdzie masz tą książkę i co to za książka bo akurat książkowo nic tu sie nie zgadza. Jedynie co sie zgadze to to że jestesmy na NC a tu nie obowiązuje AT
kazik sprzedał 19 tyś ha a co będzie robił w poniedziałek jak myślisz idzie do roboty na rano a jak wróci to będzie sobie pluł w brodę bo by miał + 50 %
Depek to kwit wybuchowy przede wszystkim ci co tu chwilę siedzą ze widły to zapowiedz spadku ,bo jednak najwieksze wywalanko ,paiera jest mało a więc będzie bujać !