Dzisiaj zrealizowałem ponad 100 procentowy zysk sprzedając pakiet akcji.Czekam nadal na rozwój wydarzeń-ale już bardziej z boku.Zawsze będzie czas i możliwość wejścia w walor po raz trzeci , z wykorzystaniem z jednej z opcji-za wyższa cenę lub za niższą.Szczególne podziękowania przesyłam tym ,od których kupiłem akcje za 18 groszy.P o z d r a w i a m I DO ZOBACZENIA PONOWNIE NA fORUM--Martin EWP.
nie ma się czym stresować. jedni mają próg wytrzymałość taki a inni jeszcze większy. pozdrawiam tych którzy mają większe cohones i poczekają na poziomy złotówkowe
szczerze powiedziawszy to spodziewałem się więcej po Tobie...także w zakresie wielkości pakietu...a widzę, że tu...jakby powiedzieć dużo muczenia, ale mleka mało;))))
Witaj -sprzedaż pakietu rozpocząłęm wczoraj od 36 groszy a zakończyłem ostatecznie dzisiaj-stąd dzisiaj przesłałem taką informację o zrealizowaniu zysku i czasowego wyjścia z waloru.
Witaj jarek-dzięki.Staram się być na tyle uczciwy,rzetelny i wiarygodny,by z taką informacją o wyjściu z waloru z zyskiem/stratą Was,z którymi miałem przyjemność wymieniać różnorodnej treści opinie -poinformować.Pozdrawiam wszystkich tych , którzy ze mną dyskutowali na tym Forum.Martin EWP.
Myślałem Martin , ze grasz w wyższej lidze. Naukowe elaborat pisałeś o Dependzie a tu info o sprzedaży jakby insider bez mała wychodził. Trochę to śmieszne. Przestaje Cie brać na poważnie.
celtic-jeżeli zrealizowanie ponad 100 procentowego zysku uważasz za mało powazny ruch z mojej strony-no trudno,każdy ma swój punkt widzenia.Martin EWP.
Fifarafa-uważałem Ciebie za bardziej poważniejszą osobę.czasami korygując Twoje interpretacje komunikatów.Ale merytorycznie i mentalnie odbierałem Twoje opinie -pozytywnie.No cóż-nie chcę pisać ,że się na Tobie zawiodłem,zwłaszcza na moim już o s t a t n i m w tym roku wpisie n fORUM.Pozdrawim Ciebie i życzę abyś przebił na tym walorze moje 100 procent zysku[łącznie to jest ok. 120%]Martin EWP.
Realizacja zysku ok, ale wypisywales tu analizę swat spółki i perspektywy a zmylenia sie przy pierwszej okazji. 100% to sporo, ja zamierzam wziąć min 500%. I nie bede sie tym na forum chwalił.
Swoje opinie przedkładałem do wiadomości dla wszystkich uczestników Forum-kto chciał to korzystał,kto nie chciał ,to je odrzucał jako makulaturę . Ale wydaje mi się ,że byłem osobą ,która w miarę swoich doświadczeń giełdowych i racji wieku ,podejmowała próbę komentowania wydarzeń na Spółce-DEPEND.Komentowałem ze swojego punktu widzenia.Czy to jednak była syzyfowa praca ?????Dlatego na pewien czas będę tylko obserwatorem i czytelnikiem WASZYCH POSTÓW.DO WIDZENIA- Martin EWP.
Nikt do nikogo nie ma zalu,ze zyski realizuje ale jak ktos sie sili, zeby guru byc i rozklada spolke na czynniki pierwsze i zmyka przy pierwszej okazji staje sie niewiarygodny. Fifarafa i celtic maja racje. Dla mnie wywody martina mozna teraz wrzucic do kosza.
martin zmądrzał? niemożliwe? fifarufa nie może przeboleć zarobku forumowego kumpla (byłego), na tym to polega, martin ma teraz kasę a fifarufa nadal papiery i to jest ból, a i powietrze z kursu uszło