• Depend Autor: ~martin0 [164.127.231.*]
    Dzisiaj zrealizowałem ponad 100 procentowy zysk sprzedając pakiet akcji.Czekam nadal na rozwój wydarzeń-ale już bardziej z boku.Zawsze będzie czas i możliwość wejścia w walor po raz trzeci , z wykorzystaniem z jednej z opcji-za wyższa cenę lub za niższą.Szczególne podziękowania przesyłam tym ,od których kupiłem akcje za 18 groszy.P o z d r a w i a m I DO ZOBACZENIA PONOWNIE NA fORUM--Martin EWP.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.187.35.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Depend Autor: ~xyz [94.254.193.*]
    nie ma się czym stresować. jedni mają próg wytrzymałość taki a inni jeszcze większy. pozdrawiam tych którzy mają większe cohones i poczekają na poziomy złotówkowe
  • Re: Depend Autor: ~jarek [89.67.89.*]
    gratuluje Martin
  • Re: Depend Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    szczerze powiedziawszy to spodziewałem się więcej po Tobie...także w zakresie wielkości pakietu...a widzę, że tu...jakby powiedzieć dużo muczenia, ale mleka mało;))))
  • Re: Depend Autor: ~martin0 [164.127.231.*]
    Witaj -sprzedaż pakietu rozpocząłęm wczoraj od 36 groszy a zakończyłem ostatecznie dzisiaj-stąd dzisiaj przesłałem taką informację o zrealizowaniu zysku i czasowego wyjścia z waloru.
    Witaj jarek-dzięki.Staram się być na tyle uczciwy,rzetelny i wiarygodny,by z taką informacją o wyjściu z waloru z zyskiem/stratą Was,z którymi miałem przyjemność wymieniać różnorodnej treści opinie -poinformować.Pozdrawiam wszystkich tych , którzy ze mną dyskutowali na tym Forum.Martin EWP.
    no to żeby uczciwym być na maksa ( w Twoim rozumieniu);) - wielkość pakietu - prtsc
  • Re: Depend Autor: ~masej [37.30.89.*]
    dokładnie ! leszcza trzeba wytrzepać z akcji i jedziemy dalej
  • Re: Depend Autor: ~celtic [46.171.98.*]
    Myślałem Martin , ze grasz w wyższej lidze. Naukowe elaborat pisałeś o Dependzie a tu info o sprzedaży jakby insider bez mała wychodził. Trochę to śmieszne. Przestaje Cie brać na poważnie.
  • Re: Depend Autor: ~masej [37.30.89.*]
    zaraz bedzie sobie pluł w brodę zaraz 50 grochów
    może coś się ukaże w łykęd, jakieś info o wyjściu grubego zwierza;)))))))))))))))))
    celtic-jeżeli zrealizowanie ponad 100 procentowego zysku uważasz za mało powazny ruch z mojej strony-no trudno,każdy ma swój punkt widzenia.Martin EWP.
    powiem tak masz szczególne rozumienie uczciwości coś ala "procent", a może jesteście obywatelu jedną osobą????;)
    Fifarafa-uważałem Ciebie za bardziej poważniejszą osobę.czasami korygując Twoje interpretacje komunikatów.Ale merytorycznie i mentalnie odbierałem Twoje opinie -pozytywnie.No cóż-nie chcę pisać ,że się na Tobie zawiodłem,zwłaszcza na moim już o s t a t n i m w tym roku wpisie n fORUM.Pozdrawim Ciebie i życzę abyś przebił na tym walorze moje 100 procent zysku[łącznie to jest ok. 120%]Martin EWP.
    problem w tym, że tą Twoją "uczciwość" inni np. celtic podobnie do mnie rozumieją...

to jak wklejka?

120 % miszczu od 18 grochów daje ok 40, więc bajek nie opowiadaj jakiś to był duży!!!
  • Re: Depend Autor: ~celtic [46.171.98.*]
    Realizacja zysku ok, ale wypisywales tu analizę swat spółki i perspektywy a zmylenia sie przy pierwszej okazji. 100% to sporo, ja zamierzam wziąć min 500%. I nie bede sie tym na forum chwalił.
  • Re: Depend Autor: ~PankracyCacy [165.120.97.*]
    Nie bedziesz bo tyle nigdy nie wzrosnie.
    Na razie 30% w plecy dla rozpalonych glow.
  • Re: Depend Autor: ~Basia [89.68.51.*]
    Jak by brali chwilowki to by dostali od reki i by nie musieli czekac 2lata na obiecanki
    Swoje opinie przedkładałem do wiadomości dla wszystkich uczestników Forum-kto chciał to korzystał,kto nie chciał ,to je odrzucał jako makulaturę . Ale wydaje mi się ,że byłem osobą ,która w miarę swoich doświadczeń giełdowych i racji wieku ,podejmowała próbę komentowania wydarzeń na Spółce-DEPEND.Komentowałem ze swojego punktu widzenia.Czy to jednak była syzyfowa praca ?????Dlatego na pewien czas będę tylko obserwatorem i czytelnikiem WASZYCH POSTÓW.DO WIDZENIA-
    Martin EWP.
    mimikra mistrzu?;)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.72.34.*]
  • Re: Depend Autor: ~kubuspuchatek [46.171.98.*]
    Nikt do nikogo nie ma zalu,ze zyski realizuje ale jak ktos sie sili, zeby guru byc i rozklada spolke na czynniki pierwsze i zmyka przy pierwszej okazji staje sie niewiarygodny. Fifarafa i celtic maja racje. Dla mnie wywody martina mozna teraz wrzucic do kosza.
  • Re: Depend Autor: ~łajza_meneli [37.152.18.*]
    martin zmądrzał? niemożliwe? fifarufa nie może przeboleć zarobku forumowego kumpla (byłego), na tym to polega, martin ma teraz kasę a fifarufa nadal papiery i to jest ból, a i powietrze z kursu uszło
  • Re: Depend Autor: ~kubuspuchatek [46.171.98.*]
    martin przynajmniej zarobil, a ty bez caly czas bez akcji
    poziomu dna (swego) i tak nie przebijesz więc nie sil się;)))
    a to trzeba pisać wam kiedy ma się akcje a kiedy nie? mnie to nie interesuje kto, po ile i z jakim zyskiem, ważne że ja mam dobrze fifabłebłachłechła
    no nie spodziewałem się - wreszcie zajarzyłeś o co kamon;)
  • Re: Depend Autor: ~mm [83.6.37.*]
    Klasyczny przykład sfrajerzenia
  • Re: Depend Autor: ~1916 [46.186.3.*]
[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać