Najpierw powoli jak żółw ociężale Ruszyła maszyna po szynach ospale. Szarpnęła wagony i ciągnie z mozołem, I kręci się, kręci się koło za kołem, I biegu przyspiesza, i gna coraz prędzej,I dudni, i stuka, łomoce i pędzi.
Ten co objął to emisję to dokładnie wie gdzie zajedziemy w najbliższej przyszłości !
Lepiej powoli niż szarpać 2-3 sesje pod górne widły. także obstawiam że niebawem przyjdą takie sesje . Osobiście obstawiam - pierwsza połowa stycznia 2015.
.....dziwne, coś ukrywają, czegoś się wstydzą, przecież podsumowanie jest zaraz po emisji, o godz 17 , 23 grudnia minęło 24 godz, ( zdaje się, że w tym czasie mieli ją podsumować, ???, co to za problem ??
Cierpliwość na giełdzie popłaca kolego :) To już okres świąteczny a przez święta giełda praktycznie śpi. Podsumowanie ujrzysz lada moment, zaczekaj spokojnie :)
o jakiej cierpliwosci piszesz zdroj ? Chcieli ubrac ludzi w akcje po 30 wzial to jakis amerykanin . teraz kurs powroci jednak tam gdzie jego miejsce. a mialo być tak pieknie. Bolo swoja robote zrobil i go juz nie ma.
widzę, że wszystko jak należy, zatrudnieni naganiacze na posterunku, ivo się wyprztykał z akcji , mielenie na notowaniach, chociaż w jeden dzień mogą zrobić 1 zł, a w tydzień 10 zł, ale mielenie trwa, a przeciąganie podsumowania emisji dalej, ciekawe co ukrywają, pamiętaj zdrój filcu, że pracujecie na własną opinię i powodzenie waszych innych inwestycji !
Cześć jeszcze mam. Ale jak patrze co tu się wyrabia to zle mi sie robi. Filce nie potrafia zadbac o drobnych to i zostana z akacji sami - emisje akcji - całosc WDM.
no sam pisałeś, że po coś te cyrki tu są odwalane, z komunikatów wynika, że ff, to 3, 7 %, nowa emisja jeszcze nie wiadomo czy się powiodła, do kogo trafiła, ( w razie czego i tak mają amerykańca w odwodzie ), a do tego do obrotu trafi za kilka miesięcy, bo akcje nie są nawet zarejestrowane ( zależy też kto to objął ) a jeżeli ten biznes im wypali, to przy tym ff, to tu może być wszystko, więc ryzyko kilku tysiączków chyba nie jest problemem.
naganiacze w pogotowiu, podsumowania emisji wciąż nie ma, najpierw przedłużyli o parę dni, tak jak by to miało znaczenie, a teraz przeciągają podanie podsumowania, choć miało być w ciągu 24 godz. pewnie tak chce ten co objął te akcje, i zbiera powoli z rynku, ...no nie wierzę, że na takim psim rynku nie zapewnili by sobie objęcia akcji przez kogoś dużego, zobaczymy kto to, a jeśli nikt, to zostaje amerykaniec !
Najpierw niech pojawi się jakiś komunikat bo na razie każdy spekuluje. Chociaż patrząc po arkuszach na sprzedaż papierka mało zostało. Moze faktycznie jest cos na rzeczy. Jak bedziemy wiedzieć co z tą emisją to wtedy zaczną się zakupy.
Do czasu braku komunikatów każdy bedzie spekulował, że będzie dobrze albo zle, ja podpisuję się pod tym, że dobrze patrząc na dobrą realizację HydroPlant
E tam bawia sie z nami. jakby faktycznie mial wziasc to hamerykanin to by po emisji zaraz dali komunikat. wiec watpie aby bylo dobrze. Jesli faktycznie bylob y tak ze wieksza czesc wzioł jakis grubas to rynek ruszy. narazie macanie po jajkach.
amerykaniec to ma objąć akcje w razie niepowodzenia emisji, więc kasę i tak dostaną, a akcje wejdą jeszcze później do obrotu, tutaj tydzień czasu i mamy kilkanaście zł jakby chcieli !
pewnie tak ivo , chcą ubrać tylko w co, bo akcji nie mają, taki właściciel co nie ma wpływu na notowania, no chyba, że zaczną kupować, ...do wideł był rzut beretem, ale znów zawrócili, ciekawe po co i co to za podbitka była 8 % ??
nikt mi nie powie, że to normalne, że ktoś łapie 8 % na 60 tyś zł ( a przecież i tak większość to przewalanka na papierze do swojaków), jak mógłby zrobić 400, czy 1000 % tanim kosztem !