Kogo ty pytasz? Martina? On w kwietniu miał przeczucie graniczące z pewnością, że tak jak głosił komunikat spółki środki zostaną przelane w czerwcu i tak się nie stało więc [prorok znikł. Ktoś puścił kolejne fałszywe info, podbito kurs i "martin" znowu prorokuje, że ma intuicję.
jeśli przeczytałbyś uważnie informację z 10.12 to z pewnością zauważyłbyś, że sowietów już nie ma w gronie beneficjentów, a ich usunięcie spowodowało zwłokę...co jest zrozumiałe...
Fifarafa=gil-odpowiadając bardziej szczegółowoto- n i e k t ó r z y z tych rosyjskich beneficjentów musieli zostać wykluczeni z tej grupy ze względu na dwa w/w czynniki. Wynika z tego , że część z nich jednak p o z o s t a ł a, która ma zdolnośćć transferowania środków na spłatę kredytu w dacie jego zapadalności. Stąd -ze względu na większość ilość wykluczonych spółek rosyjskich-zaszła konieczność zrestrukturyzowania syndykatu.Moja więc pierwsza wypowiedż dla -gila- dotyczyła tych spółek ,ktore jednak pozostały w sydykacie.
Dnia 2014-12-18 o godz. 21:20 ~martin0 napisał(a): > analityk-weż tabletki,uspokój się i idż już spać,bredzisz o tej > porze.
Chłpouś poczytaj co pisałeś wiosną i wcześnie a dopiero innych pouczaj. Gdybyś miał honor to po tym co pisałeś wtedy zamilknął byś na zawsze ale czego ja od ciebie wymagam? Honoru? Ty wiesz choć co to jest? Wiesz co to odpowiedzialność za słowa?
mocne masz argumenty tak samo mądre haj twoja analiza komunikatu o kredycie. Poczytaj co pisałeś wiosną i wcześniej i zniknij już na zawsze jeżeli masz honor.
Dnia 2014-12-18 o godz. 20:56 ~martin0 napisał(a): > Fifarafa=gil-odpowiadając bardziej szczegółowoto- n i e k t ó r z y z > tych rosyjskich beneficjentów musieli zostać wykluczeni z tej grupy ze > względu na dwa w/w czynniki. Wynika z tego , że część z nich jednak p > o z o s t a ł a, która ma zdolnośćć transferowania środków na > spłatę kredytu w dacie jego zapadalności. > Stąd -ze względu na większość ilość wykluczonych spółek > rosyjskich-zaszła konieczność zrestrukturyzowania syndykatu.Moja więc > pierwsza wypowiedż dla -gila- dotyczyła tych spółek ,ktore jednak > pozostały w sydykacie.
Ale ty koleś już te bzdury pisałeś w kwietniu udowodniając, że pieniądze będą w czerwcu? Wszystko u ciebie ok?