"zastanawiające" bo 4 informacje z ostatnich tygodni na rynku mediowym, w tym 3 konkretnei dot. AGORY - wszystkie złe, a kurs pompowany do góry :)) wyniki już wszystkie misie wiedzą, że będą do d... czyżby podbijali, żeby było z czego spadać? i w międzyczasie wpychają innym papier do buzi. nieładnie z ich strony. nie dać się ogłupić. każdy ma głowe. niech czyta myśli, bada rynek i wyciąga wnisoki bo potem będzie pupa szczypała.
jak wziąć pod lupę wszystkie zlecenia z ostatnich 4 tygodni to... obraz jawi się krystaliczny że podpucha. (...) jak ognia. tym co grają na podbitki, czas realizować się bo potem będzie dłuzsza kolejka.
korekta 1-2 procent nie zaszkodzi i jak sądzę większej nie będzie odpisy jako zabieg finansowy były, są i będą w średnim i długim terminie wyniki wskazują na wzrost
Chyba kolega "mediowiec" miał nosa. Kolejne złe info, wszystko im spada co tylko kiedyś ciągnęło biznes... nie ma innego wytłumaczenia windowali w górę żeby poubierać. A jak zobaczyłem "przypadkowo dziś" rekomendacje Pekao, żeby "omamić" i dalej próbować stymulować mniej zgrabnych inwestorów to już mam 100% , że naciągają. Lecimy w dół. Nie ma co się oszukiwać. Brawo mediowiec że reagowałeś z wyprzedzeniem, ja zaczynam wychodzenie dopiero dziś. Może jeszcze uda się sensownie, zanim lawina
lawina to może i będzie w majtkach tych co teraz sprzedadzą a nosy muszą wtedy zatkać na długo ale to dla nich i tak nie ma znaczenia jeśli były barometrem inwestowania :-) wczoraj pisałem lekka korekta 1-2% ten papier jest na długą pozycję dzisiejsza rekomendacja tylko potwierdza zmianę postrzegania spółki papier zostanie ostatecznie odleszczony gdzieś w okolicach 10 zł od tych "co mają nosa"
sprawdza się stara rzymska maksyma- chleba i igrzysk, choć to co teraz w kinach puszczają to niskich lotów igrzyska, ale znowu się okazuje że tandeta jest w cenie, wystarczy komputerowo podkręcić akcje filmu że 3/4 jest niezgodna z prawami fizyki i film pokroju szybcy i wściekli 7 wpada do pierwszej 5 box office... sorki dla mnie żenua..
Według analityków Domu Maklerskiego BDM akcje spółki są niedowartościowane. Dlatego zalecają kupowanie papierów wydawcy „Gazety Wyborczej” wyceniając je na 10,78 zł.