Szybko poszła im praca na Rybnickiej skoro będzie gotowe już pod koniec stycznia. Widać, że mają spore zainteresowanie lokalami skoro na 14 sprzedali 10, ładne zyski z tego ukręcą :D
Nie ma co się dziwić takim zainteresowaniem skoro sam budynek ładnie prezentuje się, jest dobrze wykończony a lokacja jest dobra. Moim zdaniem pozostałe 4 oferty sprzedaży szybko znikną jak już zostanie dokończona w pełni budowla
Pewnie, że lepiej. Spójrz na to tak, tamta nieruchomość już funkcjonuje więc lepiej, żeby tą jedno mieli w pełni sprawną a dzierżawiący byli zadowoleni niż brali się za coś kolejnego. Tak będą po kolei wszystko robić i w niczym się nie pogubią. Dla mnie to jest rozsądniejsze wyjście niż odwrotna kolejność
Na parkiecie znalazłem wątek o Lokatach tylko, że tam milczą o tej spółce więc przychodzę do was :D
Dziwię się i to bardzo, że spółka z taką działalnością i prowadzonymi inwestycjami ma tak słabe zainteresowanie. Mam znajomego, który wynajmuje na Dolnej i ceni sobie tą lokację. Ich nieruchomość na Rybnickiej ze zdjęć prezentuje się całkiem łądnie :D
Dziwisz sie ? Slaby krus od wielu lat wiec i zainteresowanie male. Jak mozna brac na powaznie spolke budowlana gdzie kurs jest po 20 groszy ? Dajcie spokoj...
nikt ciebie siła nie trzyma :) dużego kursu nie mają ale po co tylko nim się kierować jeśli mają zyski z inwestycji i spółka jest wypłacalna ? Będą kolejne inwestycje to i kurs będzie powoli się umacniał
Było to mówione nie raz, że budowlane spółki potrzebują sporo więcej czasu do umocnienia się w siłę niż pozostałe spółki, głównie ze względu na długość realizowanych inwestycji, które są liczone w miesiącach a czasem i latach. Widać to doskonale po czasie realizacji Rybnickiej, który nie jest mały ze względu na to iż dopracowywują go dokładnie przed oddaniem do użytku