• Raport - listopad Autor: ~Rubaszny [46.165.197.*]
    Jest nowy raport za listopad, link poniżej

http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=73446&ncc_index=LBD&id_tr=1
  • Re: Raport - listopad Autor: ~Mrówka [91.121.202.*]
    Raport jak zawsze dobrze wypada :)

Szybko poszła im praca na Rybnickiej skoro będzie gotowe już pod koniec stycznia. Widać, że mają spore zainteresowanie lokalami skoro na 14 sprzedali 10, ładne zyski z tego ukręcą :D
  • Re: Raport - listopad Autor: ~Rubaszny [46.165.197.*]
    Nie ma co się dziwić takim zainteresowaniem skoro sam budynek ładnie prezentuje się, jest dobrze wykończony a lokacja jest dobra. Moim zdaniem pozostałe 4 oferty sprzedaży szybko znikną jak już zostanie dokończona w pełni budowla
  • Re: Raport - listopad Autor: ~Mrówka [91.121.202.*]
    Ja natomiast obstawiałabym, że sprzedadzą pozostałe miejsca mieszkalne dopiero po zakończeniu wszystkiego

Myślisz, że dobrze robią w pierwszej kolejności zajmując się Dolną zamiast Chłodną ?
  • Re: Raport - listopad Autor: ~Rubaszny [91.121.202.*]
    Pewnie, że lepiej. Spójrz na to tak, tamta nieruchomość już funkcjonuje więc lepiej, żeby tą jedno mieli w pełni sprawną a dzierżawiący byli zadowoleni niż brali się za coś kolejnego. Tak będą po kolei wszystko robić i w niczym się nie pogubią. Dla mnie to jest rozsądniejsze wyjście niż odwrotna kolejność
  • Re: Raport - listopad Autor: ~Kłapacz [78.129.189.*]
    Na parkiecie znalazłem wątek o Lokatach tylko, że tam milczą o tej spółce więc przychodzę do was :D

Dziwię się i to bardzo, że spółka z taką działalnością i prowadzonymi inwestycjami ma tak słabe zainteresowanie. Mam znajomego, który wynajmuje na Dolnej i ceni sobie tą lokację. Ich nieruchomość na Rybnickiej ze zdjęć prezentuje się całkiem łądnie :D
  • Re: Raport - listopad Autor: ~Miki [65.111.164.*]
    Dziwisz sie ? Slaby krus od wielu lat wiec i zainteresowanie male. Jak mozna brac na powaznie spolke budowlana gdzie kurs jest po 20 groszy ? Dajcie spokoj...
  • Re: Raport - listopad Autor: ~Knux [77.255.47.*]
    Właśnie, że taki a nei inny krus jest od dawna to nie trzeba się bać o niego. Lepsza stabilność na 20gr niż spadki na 10
  • Re: Raport - listopad Autor: ~Miki [65.111.164.*]
    jesli zachwalasz od miesiecy kurs po 20 groszy i wolasz ze to dobra spolka to siedz dalej i marnuj swoje fundusze, ja stad spadam, narazie !
  • Re: Raport - listopad Autor: ~Knux [87.117.199.*]
    nikt ciebie siła nie trzyma :) dużego kursu nie mają ale po co tylko nim się kierować jeśli mają zyski z inwestycji i spółka jest wypłacalna ? Będą kolejne inwestycje to i kurs będzie powoli się umacniał
  • Re: Raport - listopad Autor: ~Rubaszny [91.121.202.*]
    Było to mówione nie raz, że budowlane spółki potrzebują sporo więcej czasu do umocnienia się w siłę niż pozostałe spółki, głównie ze względu na długość realizowanych inwestycji, które są liczone w miesiącach a czasem i latach. Widać to doskonale po czasie realizacji Rybnickiej, który nie jest mały ze względu na to iż dopracowywują go dokładnie przed oddaniem do użytku
[x]
LOKATYBUD 0,00% 1,26 2025-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.