• Strategia Autor: ~dejw [78.9.100.*]
    Wszystko fajnie, tylko założenie że przeciętna użytkowniczka będzie chciała robić badanie raz na miesiąc i osobno za nie płacić (abonament) jest chyba z kosmosu wzięte. Raz na pół roku to tak. Niemniej jednak potencjał jest i tak.
  • Re: Strategia Autor: ~brasterfond [77.79.235.*]
    to badanie będzie już w abonamencie - kupując urządzenie jednocześnie (w cenie urzadzenia) nabywany będzie abonament płatny z góry dający prawo do analizy 24 bezpłatnych badań/testów
  • Re: Strategia Autor: ~kelner [89.77.67.*]
    Strategia to byaby jakby określili jak mają do tego dojść - kasa, inwestor, itd. A tak, to są ogólniki. Perspektywa 2 lat do pierwszych zysków. Czyli kolejna drukarnia bo z czegoś żyć trzeba. Ech qurva. Zaraz będzie zjazd na 8
  • Re: Strategia Autor: ~BIG [89.73.213.*]
    Zakładając,że patent na tester oraz przeprowadzone badania to nie ściema, nie martwiłbym się o finansowanie projektu. Ja wiem, że przyjęło się na forach uproszczenie, zakładające, że każda emisja to zło - wytłumaczcie mi zatem, co dla spółki byłoby złego w pozyskaniu dużego inwestora branżowego, który by objął skierowaną do siebie emisje. Zakładając oczywiście odpowiednią cenę emisyjną oraz pokrycie jej keszem. Albo chociażby inwestora finansowego - globalny fundusz technologiczny. Jeżeli tester to nie ściema, a wskazane w strategii liczby chociaż w małej części osiągalne - gdzie widzicie problem finansowania i jego negatywny wpływ na bieżący kurs?
  • Re: Strategia Autor: ~dejw [78.9.100.*]
    Wiem, ale chodzi o to, ze firma sobie założyła że osoba wykupi abonament np. po 720 zł za dwa lata bo to da cenę 30 zł za badanie, czyli niewiele, porównując do wizyty u lekarza włącznie z USG. Tyle że większość kobiet zapewne nie założy sobie takiej częstotliwości tylko np. 2 razy do roku. A wtedy wyjdzie jej nie 30 tylko 180 zł. za badanie A to już dużo. No chyba że ten abonament będzie na tyle niski że i tak będzie sobie można na to pozwolić.
  • Re: Strategia Autor: ~pepe [89.230.139.*]
    to jest produkt globalny i
    tak na niego trzeba patrzeć.najważniejsze-inwestorzy na tyle akcji to będą bez problemu i to nie tylko polscy,a tester jest sprawdzony ,skoro przyspieszają wszystko o dwa lata.patent zastrzeżony na całym świecie a kasa w takim wymiarze to wielkość śmieszna indywidualni połkną to na pniu i to po wyższej cenie niż teraz.
  • Re: Strategia Autor: ~mag [78.8.220.*]
    nikt nie da się nabrać na tak ogólny zarys, a prezio nie dostanie obiecanych akcji, a my w morde jeża możemy sobie czekac na te 13 zeta, jak by wszysto było przewidywalne, to wszyscy by byli milionerami, to giełda panowie, a nie instytucja charytatywna
  • Re: Strategia Autor: ~bey [84.10.28.*]
    Sory wracam na Fluid
  • Re: Strategia Autor: ~kelner [89.77.67.*]
    A ja dobrałem Selvity. Robi się tam ciekawie
  • Re: Strategia Autor: ~Adam [87.199.35.*]
    A ja dobieram Brastera.Cześć
  • Re: Strategia Autor: ~pepe [89.230.139.*]
    jak bym miał czekać na 13,15,17zł to bym kupił certusa albo selwite.ja celuje w min 30,50,70zł.
  • Re: Strategia Autor: ~dejw [78.9.100.*]
    A ja czekam na dokładke Brastera, dobrałem Oculus (EMMWH) i już prawie prawie moja kolej na Eceramics po 0,01 (obym tylko zdążył przed końcem roku:) ). To tak z badziewia NewConnectowego:)
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.