• wywiad z AKN Autor: ~stan66 [178.37.65.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Eficom-planuje-kolejne-akwizycje-7226966.html
    Plany... kosmos, jak zwykle ;-), ale niech zrealizują chociaż z 10% z tego, to może będzie ok.
  • Re: wywiad z AKN Autor: ~cyber-efi-siner-com [46.170.61.*]
    kiedy w koncu eficom oglosi plany zakupu asseco!?

wiecie coś może bo nie wiem co robic z tym papierem... trzymanie go dluzej chyba nie ma sensu :(

cyber-efi-siner-com
  • Re: wywiad z AKN Autor: ~slam [95.160.161.*]
    to już ociera się o śmieszność, brakuje tylko wskrzeszenia idei funduszu luxemburskiego, ale co tam, kto zabroni bankrutowi pleść bzdury,
    póki kobita siedziała cicho wszystko było OK, tylko otworzyła usta- zwała, widać poparcie akcjonariuszy dla "ambitnych" planów pani prezes
  • Jaki kwas tak działa?? :-) Autor: ~Psychiatra [46.170.61.*]
    To muszą być dobre kwasy. Na trzeźwo nie ma szans na takie wizje:

"W praktyce stajemy się już dostawcą chmury obliczeniowej i rozwiązań rozmaitego typu: od infrastruktury IT, którą już udostępniamy na żądanie, po platformy typu e-commerce, które też już posiadamy, ale będą też rozmaite inne platformy IT udostępniane poprzez platformy software. Czyli te, na których różni dostawcy będą mogli ulokować swój software,a my będziemy go sprzedawać docelowym klientom - podkreśla Anna Katarzyna Nietyksza.
    [..]
    Na pewno w naszej strategii nie stawiamy już na rozwój organiczny - ocenia prezes spółki. - Nie na budowanie powolne, lecz na kupowanie, może nie chcę powiedzieć przejmowanie, bo tego nikt nie lubi, ale kupowanie kolejnych podmiotów, dołączanie do grupy kapitałowej, tworzenie silnej grupy kapitałowej w obszarze właśnie IT i cyber security."

już 4 lata temu pachniało obłędem:
    http://www.eficom.pl/pl/o-spolce/aktualnosci/eficom-s-a-luksemburski-fundusz-trafi-do-obrotu-artykul-w-gazecie-gieldy-parkiet/

dzisiaj to już stan terminalny :-(

P.S.
    Nawet po dobrych grzybkach nie mam szans na osiągnięcie takiej nirvany!!
  • Re: Jaki kwas tak działa?? :-) Autor: ~slam [95.160.161.*]
    niestety, to wydaje się być epizod manii lub nawet hipomanii w chorobie dwubiegunowej, kto uratuje nasze pieniądze!!!!!!
  • Re: Jaki kwas tak działa?? :-) Autor: ~mlody [213.158.219.*]
    Im wiecej sceptykow tym lepiej.pieniadze lubia cisze:-)
  • Re: Jaki kwas tak działa?? :-) Autor: ~Psyhiatra [46.170.61.*]
    U badanego pojawiają się tzw. objawy wytwórcze co może być symptomatyczne dla bardzo nasilonej manii. Poddać obserwacji.
  • Re: wywiad z AKN Autor: ~Inwestor [176.97.81.*]
    Emisja 1,21 i pewnie kolejne
    Nie ma co się w to pakować
  • Re: wywiad z AKN Autor: ~mlody [89.74.215.*]
    Czyli myslisz zwe kazdy obejmujacy akcje po1.21 lacznie z pania prezes ktora kupila za 250 000 i nowymi inwestorami ktorzy maja po 1500 000 akcji 1.21.Lepiej bylo sprzedac swe udzialy za 3 -4 mln za sinersio poza rynkiem ale mimo wszystko tego nie zrobiono .................Pamietam akcje Ekoexportu jak byly notowane na new connect po 24 gr i wiele wiele innych na ktorych ludzie tez tak pisali a potem zyski liczone byly w 1000 porcent wiec im wiecej sceptykow to ja uwazam ze lepiej..............Jak kiedys spolka by warta bya 20 zl to nagle znajdzie sie sztab ekspertow i doradcow chcacych ja kpuc.....ostatnio tak bylo z spolkami z branzy gier........11 bit po 8 zl byl beznadziejny ale teraz p[o 70 jest super !!!!! Vivid bloober itp itd..Kolejny porzyklad Cloud jak gbyl po 1 zl to mowiono po co brac badziew dzis 30 40 zl ludzie nagle zuwazyli firme......paranoja tu tez jezeli pojawi sie wieksze gorno ekspetow to bedziemy juz dawno na 10 zl.Dodam ze Eficom z sinersio ma 10 spolek zaleznych z czego cztery jak dla mnie bardzo ciekawe.....nich jedna osiagnie sukces ....a wtedy nie bedzie juz czasu na tanie kupowanie......odezwe sie za 3 lata bo taki jest moja horyzont inwestycyjny...nie mowie ze bedzie tu 10 bo moze nie bedzie nawet 2 ale jak uda sie to co moze sie udac to 10 zl bedzie totalnym min
    jakbym słyszał siebie 5 lat temu, gdy pani prezes roztaczała równie fantastyczne wizje jak teraz, może tym razem będzie choć trochę lepiej, była przez moment nadzieja, gdy pojawiła się "nowa krew" ale szybko wszystko wróciło na stare tory, ważne by pani prezes była zadowolona,
    sądząc po nicku masz czas, ale zarezerwuj sobie dużo więcej,
  • Re: wywiad z AKN Autor: ~mlody [89.74.215.*]
    zgadzam sie z toba slam bo to faktycznie trwa i trwa to wszystko....... pomysl funduszu z ,,Luksemburga,, tez pamietam wiec taki mlody nie jestem :) PANI prezes mogla juz dawno sobie dac spoko i zyc sobie spokojnie z tego co zarobia jako pani ekspert od szystkiego.....swoj wczesniejszy biznes sprzedala ze sporym zyskiem a mogla ze sporo wiekszym....sinersio i kilka firma zaleznych wyglada ciekawie a jak poczytasz ile kasy tereaz bedzie szlo na cyfryzycje z uni to jak do efi trafi choc maly procent to nie bedzie zle....jak nie za 3 to mzoe za 10 lat:) mam czas......a na gieldzie jestem od 10 lat wiec widzialem sporo.....pozdrawiam
[x]
EFICOM -10,53% 0,17 2016-05-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.