Czyli myslisz zwe kazdy obejmujacy akcje po1.21 lacznie z pania prezes ktora kupila za 250 000 i nowymi inwestorami ktorzy maja po 1500 000 akcji 1.21.Lepiej bylo sprzedac swe udzialy za 3 -4 mln za sinersio poza rynkiem ale mimo wszystko tego nie zrobiono .................Pamietam akcje Ekoexportu jak byly notowane na new connect po 24 gr i wiele wiele innych na ktorych ludzie tez tak pisali a potem zyski liczone byly w 1000 porcent wiec im wiecej sceptykow to ja uwazam ze lepiej..............Jak kiedys spolka by warta bya 20 zl to nagle znajdzie sie sztab ekspertow i doradcow chcacych ja kpuc.....ostatnio tak bylo z spolkami z branzy gier........11 bit po 8 zl byl beznadziejny ale teraz p[o 70 jest super !!!!! Vivid bloober itp itd..Kolejny porzyklad Cloud jak gbyl po 1 zl to mowiono po co brac badziew dzis 30 40 zl ludzie nagle zuwazyli firme......paranoja tu tez jezeli pojawi sie wieksze gorno ekspetow to bedziemy juz dawno na 10 zl.Dodam ze Eficom z sinersio ma 10 spolek zaleznych z czego cztery jak dla mnie bardzo ciekawe.....nich jedna osiagnie sukces ....a wtedy nie bedzie juz czasu na tanie kupowanie......odezwe sie za 3 lata bo taki jest moja horyzont inwestycyjny...nie mowie ze bedzie tu 10 bo moze nie bedzie nawet 2 ale jak uda sie to co moze sie udac to 10 zl bedzie totalnym min