• Swój pakiecik zakopałem głęboko , dopóki duzi gracze trzymają to ja też Autor: ~elton [91.237.86.*]
    Odkopię jak w/w wywalą , lub Mostek odkryje złoża , doopne heheh ;)
    A wy trzęsiawki sprzedawajcie dalej bezpodstawnie za bezcen ...
  • Swój pakiecik zakopałem głęboko , dopóki duzi gracze trzymają to ja też Autor: ~doleszczy-naganiaczy [46.151.186.*]
    Leszcz nie ma na suchary pod choinkehehe.
  • Re: doleszczy-naganiaczy Autor: ~elton [91.237.86.*]
    Tak , tylko to trochę dziwne , bo leszcz przeważnie zostaje bezzębny ( bez kasy ) ;)
  • Re: doleszczy-naganiaczy Autor: ~nn [89.229.178.*]
    Elton
    Gdyby było tak kolorowo nie mielibyśmy 1,4 a 14
    Jakieś te obiecanki cacanki trochę płonne
  • Re: doleszczy-naganiaczy Autor: ~elton [91.237.86.*]
    Jak się wyjaśnią choć trochę , wtedy decyzja ...
  • Re: doleszczy-naganiaczy Autor: ~Kazik [212.14.63.*]
    Co co mieli wywalić/ wystraszeni/ już wywalili i stąd kurs stanął a nawet wczoraj lekko poszedł do góry.
  • Re: doleszczy-naganiaczy Autor: ~drop [31.61.131.*]
    Złoza są,wystarczy poczytac infa i nie pierdzielic głupot,a od tego info mają jeszcze więcej

https://www.bankier.pl/wiadomosc/MSX-RESOURCES-SA-Realizacja-zapisow-listu-intencyjnego-zawarcie-umowy-inwestycyjnej-3190833.html
  • Re: doleszczy-naganiaczy Autor: ~drop [31.61.129.*]
    Tu o złozach,teraz maja jeszcze wiecej

https://www.bankier.pl/wiadomosc/MSX-RESOURCES-SA-Realizacja-zapisow-listu-intencyjnego-3154155.html
  • Re: doleszczy-naganiaczy Autor: ~osioł [95.49.33.*]
    patrz pajacu na datę jak wklejasz , juz ci mózg zlasowało
  • Re: doleszczy-naganiaczy Autor: ~at [159.205.98.*]
    Myślicie życzeniowo no w końcu idą święta ale prawda jest taka, że póki co najlepiej na tych akcjach wychodzi spekuła i to ta zorganizowana. Niestety nie ma fundamentów do jakiegokolwiek wzrostu, byli już tutaj tacy co zakopywali po wejściu Elektrimu, i gdzie są teraz.... a z historii wynika że elektrim też ma na sumieniu mnóstwo istnień, i przypomnę Solorz (którego nazwisko nadużywacie zawsze) odcina się od decyzji zarządu w sprawie wejścia w posiadanie akcji msx-a, poszukajcie wywiadów właśnie z nim. Oczywiście nie podważam założeń i planów spółki, ale z tego co obserwuje to każda szanująca się spółka uspokaja akcjonariuszy w trudnych momentach a tu... wszystko oparte o obligacje, cypr itd. Nie pisze oczywiście że nie warto mieć tych akcji, ale trzeba liczyć się ze stratą nawet wszystkiego, gdyż realizowane są plany spółki z najniższej linii czyli w dokumentach, zarząd powinien podać po tylu miesiącach na jakim etapie są prace i co zostało znalezione i oczywiście jak to wydobyć i za ile a nie cisza. było 4zł spadło na 3 i podbitka, było 2,5 spadło na 2 i podbitka, było 2 i podbitka, było 1.3 i podbitka to gdzie teraz wylądujemy...
  • Re: doleszczy-naganiaczy Autor: ~comann [89.77.148.*]
    W czarnej dupie..
  • Re: doleszczy-naganiaczy Autor: ~comann [89.77.148.*]
    W czarnej dupie..
  • Re: do at Autor: ~jaza [77.253.30.*]
    Napisz w końcu że chodzi ci o to żeby drobni zaczęli wyprzedaż. Miotasz się po wątkach zmieniasz nicki i cały czas powtarzasz to samo. Widać bardzo martwisz się o naszą kondycje finansową, ale czy nie za bardzo?
  • Re: do at Autor: ~Drop [31.61.140.*]
    Mózg to chyba tobie zlasowało.
  • Re: do at Autor: ~at [159.205.98.*]
    kolego jakbym miał na celu siać panikę to nie zmieniał bym nicków tylko ip+nick lub korzystał bym z tora gdzie ip zmieniam sobie za każdym razem ale tak to robi spekóła która wami żongluje na prawo i lewo może ktos podłożył to ip i tyle ja mam ruter netii i jak bedę chciał to go power off i on i mam nowe ip wię skończcie śledzenie po jakiś tam adresach ip małolaty, a wyprzedaż już się rozpoczęła, w 2 dni ubrali na 200tys akcji z czego może 1/3 to ich więc pomyśl jaka może być skala wyprzedaży do świąt będzie złotówka o wejściu w spółkę można pomyśleć w okolicach lutego/ marca myśleć, ja piszę o faktach a wy żyjecie w chmurach
  • no Autor: ~at [159.205.98.*]
    kolego jakbym miał na celu siać panikę to nie zmieniał bym nicków tylko ip+nick lub korzystał bym z tora gdzie ip zmieniam sobie za każdym razem ale tak to robi spekóła która wami żongluje na prawo i lewo może ktos podłożył to ip i tyle ja mam ruter netii i jak bedę chciał to go power off i on i mam nowe ip wię skończcie śledzenie po jakiś tam adresach ip małolaty, a wyprzedaż już się rozpoczęła, w 2 dni ubrali na 200tys akcji z czego może 1/3 to ich więc pomyśl jaka może być skala wyprzedaży do świąt będzie złotówka o wejściu w spółkę można pomyśleć w okolicach lutego/ marca myśleć, ja piszę o faktach a wy żyjecie w chmurach
  • upa blada???? Autor: ~mongolgold [83.24.109.*]
    panie drob ……czy bedzie tu kasa dla drobnych ….na swieta ???????
    czy na zupke trzeba bedzie jechac do luxemburga ??????
  • Re: upa blada???? Autor: ~drop [31.61.140.*]
    Przeciez wy tu jestescie głownymi naganiaczami to powinniscie wiedziec,ja tylko podałem info w odniesieniu do wypowiedzi ze msx nie ma złoz otóz ma a info jakie podałem moze nie jest najnowsze ale jest aktualne a od tego info msx ma jeszcze wiecej a co do głupiego pytania to wy tu jestescie głownymi naganiaczami, ja w razie czego mam naszykowaną kaske zeby dokupic

https://www.bankier.pl/wiadomosc/MSX-RESOURCES-SA-Realizacja-zapisow-listu-intencyjnego-3154155.html
  • Re: upa blada???? Autor: ~mongolgold [83.24.109.*]
    panie drob nie czuje sie naganiaczem w zadna strone czego nie mozna powiedziec o
    pana wypowiedziach pytalem poprostu czy bedzie co wlozyc do garnka na swieta
    co do dokupowania to tak jak z tym syzyfem co kulke pod gurke toczyl
    tu kazdy jest zaladowany i wkocu chcialby to z zyskiem w dobre rece tarantogi oddac
    i ze szczescia muc skakac
  • Re: upa blada???? Autor: ~drop [31.61.140.*]
    Kto jak kto ale ty koles jeden z głownych naganiaczy na spadki nie masz akcji i nie wciskaj kitu,ty jako naganiacz to ty powinienes ludziom odpowiedziec,mnie to rybka,mam czas jesli nawet by miało spasc w co wątpie to odkupie od jeleni co akcje sprzedawają,watpie dletego ze na trymiesiecznym objecie hossy,ale ja tu nie jestem zadan góru,za takich wy sie uznajecie,wszystko się okaze
    nie takiej odpowiedzi oczekiwalem
    no ale jak juz przyznales sie ze jestes jelop
    i masz kupe czasu na zwrot z inwestycji to nie trzeba byc guru
    zeby wyczuc naganiacza
  • Re: upa blada???? Autor: ~drop [31.61.129.*]
    Szkoda na takich jełopów czas tracic
  • Re: upa blada???? Autor: ~drop [31.61.129.*]
    Jesli strate ok. 20 % uwazasz za duza na takich spólach to idz do przedszkola,szkoda na was czas tracic
    nie ma co sie tak emocjonowac …..zdrowie najwazniejsze
  • Re: upa blada???? Autor: ~drop [31.61.138.*]
    Ciskasz sie koles całymi dniami,szanuj zdrowie
    10% od tarantogi na mikolaja …..no i starczy na waciki i patyczki
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać