Myślicie życzeniowo no w końcu idą święta ale prawda jest taka, że póki co najlepiej na tych akcjach wychodzi spekuła i to ta zorganizowana. Niestety nie ma fundamentów do jakiegokolwiek wzrostu, byli już tutaj tacy co zakopywali po wejściu Elektrimu, i gdzie są teraz.... a z historii wynika że elektrim też ma na sumieniu mnóstwo istnień, i przypomnę Solorz (którego nazwisko nadużywacie zawsze) odcina się od decyzji zarządu w sprawie wejścia w posiadanie akcji msx-a, poszukajcie wywiadów właśnie z nim. Oczywiście nie podważam założeń i planów spółki, ale z tego co obserwuje to każda szanująca się spółka uspokaja akcjonariuszy w trudnych momentach a tu... wszystko oparte o obligacje, cypr itd. Nie pisze oczywiście że nie warto mieć tych akcji, ale trzeba liczyć się ze stratą nawet wszystkiego, gdyż realizowane są plany spółki z najniższej linii czyli w dokumentach, zarząd powinien podać po tylu miesiącach na jakim etapie są prace i co zostało znalezione i oczywiście jak to wydobyć i za ile a nie cisza. było 4zł spadło na 3 i podbitka, było 2,5 spadło na 2 i podbitka, było 2 i podbitka, było 1.3 i podbitka to gdzie teraz wylądujemy...
Napisz w końcu że chodzi ci o to żeby drobni zaczęli wyprzedaż. Miotasz się po wątkach zmieniasz nicki i cały czas powtarzasz to samo. Widać bardzo martwisz się o naszą kondycje finansową, ale czy nie za bardzo?
kolego jakbym miał na celu siać panikę to nie zmieniał bym nicków tylko ip+nick lub korzystał bym z tora gdzie ip zmieniam sobie za każdym razem ale tak to robi spekóła która wami żongluje na prawo i lewo może ktos podłożył to ip i tyle ja mam ruter netii i jak bedę chciał to go power off i on i mam nowe ip wię skończcie śledzenie po jakiś tam adresach ip małolaty, a wyprzedaż już się rozpoczęła, w 2 dni ubrali na 200tys akcji z czego może 1/3 to ich więc pomyśl jaka może być skala wyprzedaży do świąt będzie złotówka o wejściu w spółkę można pomyśleć w okolicach lutego/ marca myśleć, ja piszę o faktach a wy żyjecie w chmurach
kolego jakbym miał na celu siać panikę to nie zmieniał bym nicków tylko ip+nick lub korzystał bym z tora gdzie ip zmieniam sobie za każdym razem ale tak to robi spekóła która wami żongluje na prawo i lewo może ktos podłożył to ip i tyle ja mam ruter netii i jak bedę chciał to go power off i on i mam nowe ip wię skończcie śledzenie po jakiś tam adresach ip małolaty, a wyprzedaż już się rozpoczęła, w 2 dni ubrali na 200tys akcji z czego może 1/3 to ich więc pomyśl jaka może być skala wyprzedaży do świąt będzie złotówka o wejściu w spółkę można pomyśleć w okolicach lutego/ marca myśleć, ja piszę o faktach a wy żyjecie w chmurach
Przeciez wy tu jestescie głownymi naganiaczami to powinniscie wiedziec,ja tylko podałem info w odniesieniu do wypowiedzi ze msx nie ma złoz otóz ma a info jakie podałem moze nie jest najnowsze ale jest aktualne a od tego info msx ma jeszcze wiecej a co do głupiego pytania to wy tu jestescie głownymi naganiaczami, ja w razie czego mam naszykowaną kaske zeby dokupic
panie drob nie czuje sie naganiaczem w zadna strone czego nie mozna powiedziec o pana wypowiedziach pytalem poprostu czy bedzie co wlozyc do garnka na swieta co do dokupowania to tak jak z tym syzyfem co kulke pod gurke toczyl tu kazdy jest zaladowany i wkocu chcialby to z zyskiem w dobre rece tarantogi oddac i ze szczescia muc skakac
Kto jak kto ale ty koles jeden z głownych naganiaczy na spadki nie masz akcji i nie wciskaj kitu,ty jako naganiacz to ty powinienes ludziom odpowiedziec,mnie to rybka,mam czas jesli nawet by miało spasc w co wątpie to odkupie od jeleni co akcje sprzedawają,watpie dletego ze na trymiesiecznym objecie hossy,ale ja tu nie jestem zadan góru,za takich wy sie uznajecie,wszystko się okaze
nie takiej odpowiedzi oczekiwalem no ale jak juz przyznales sie ze jestes jelop i masz kupe czasu na zwrot z inwestycji to nie trzeba byc guru zeby wyczuc naganiacza