wcześniej było droższe jak trudniło się budowlanką i przynosiło straty, ale wtedy siedziała tu spekuła i można było zarabiać. Teraz spekuła nawet tego kijem przez szmatę nie chce tykać, w sumie się nie dziwie, jest masa dużo ciekawszych spółek, nawet na nc, które dziennie robią kilka razy większe obroty niż msx z głównego parkietu. wyrzucili ten papier do śmietnika
Ludzie!!! czy jesteście ślepi, czy g.....pi. Zobaczcie ten ostatni wist. Zwalają, zwalają, a jak jest ktoś, kto chce coś kupić, zaraz wystawiają po prawej stronie batona, jak tym razem w ilości 18 tys. sztuk. Ten kur ewidentnie idzie w miejsce gdzie stanie i wówczas będzie to lub będą te infa jakie oczekujemy. Kurs jest ustawiany pod te infa i dla " kogoś". Pozdrawiam.
Masz 100% racji, oni już chyba handlują głównie między sobą. Wolumen jest niewielki, ale martwiące jest to, że nikt tych batonów nie zbiera skoro taka okazja.
Chętnie bym skorzystał z okazji ale ja nie mam takiej kasy jak " oni" , a co najważniejsze! nie mam informacji jakie zapewne "oni" mają!!. Sprzedam dzisiaj a jutro mogę kupić ale znacznie, znacznie wyżej!!! jak ukażą się oczekiwane informacje, a takie będą!!!!