Spółka idzie drogą Ganta niestety zadłużenie ja wykończy Wojciechowska kupuje grunty chyba dla siebie bo powinien spłacać obligi niedługo a kasy będzie brakować Takie moje zdanie
nowy basen willa,wyjazdy zagraniczne kochanka pole golfowe,psy polowania samochody co ty myslisz wszystko kosztuje czlowieku,raz sie zyje daj poszalec prezesowi ,nie zaluj dorzuc troche przy nastepnej emisjii bozia poblogoslawi
Z chwilą kiedy skonczy sie mozliwosc taniego finansowania JWc zostanie wycofane z gieldy.Czy stanie sie to przez ogloszenie upadlosci,czy przez wezwanie na akcje czy inna drogą to juz slodka tajemnica pana prezesa .
Każdy ma jakąś tezę i każdy jest uwalony na tym papierze, bo chyba mało kto się aż takiego scenariusza spodziewał. OFE zredukowane wiec mniej chętnych było przy objęciu emisji. Wiec Józek wywala te dodatkowemiliony akcji a fundy pewnie odbierają po trochę bo wiedza ze ma 3 miesiące do zejścia i schodzą coraz niżej. Zreszta cała giełda wyglada jak by sie z niej ktoś ewakuował. Kompletny marazm
a ty pracujesz w tych funduszach, że tak dokładnie wiesz co one robią ? Może jakieś konkrety .. najlepiej napisz jaki fundusz wychodzi i kto od niego odkupuje.. byłbym wdzięczny.
moderator brawo!!!!!!! co ja takiego napisałem że minie wywaliłeś a jak tego człowieka nazwać "złodziej" chyba tak, bo może z kursem robić co chce z emisji kasę zgarnął i ciągle mało od 100 w dniu debiutu do 2 zeta dzisiaj no to jak nazwać takiego gościa jestem w plecy tyle że głowa mal i mam się cieszyć