• Warta uwagi BAUMAL Autor: ~waszka33 [95.160.230.*]
    kapitalizacja czy też c/z na poziomach atrakcyjnych spółka generuje niezłe zyski w akcjonariacie fundusze są nawet tylko czekać kiedy odpali. Ja mam pozbierane i spokojnie sobie czekam na rozwój wydarzeń
  • Re: Warta uwagi BAUMAL Autor: ramzes1_2 [88.105.208.*]
    Właśnie, dziwię się że tu długo taki spokój jest bo spolka daje możliwości.
  • Re: Warta uwagi BAUMAL Autor: ~Tom [82.26.17.*]
    Zrobcie obroty na wzroscie to bedzie rynek

Pozdr t
  • Re: Warta uwagi BAUMAL Autor: ~ralf [80.48.66.*]
    ano te obroty.....wydaje się że 90 gr to minimum i zostało przyklepane....brakuje chętnego na kupno bo niewielki kapitał przy tych zleceniach winduje kurs.poznikały batoniki które i tak niczego nie wnosiły a wręcz znikały gdy je koś obdarowywał.wygląda to niestety na nc szarzyzne
    no i pojawił się batonik....ciekawe czy chce kupić czy se postać
    no ale grunt żeby coś się działo
  • Re: Warta uwagi BAUMAL Autor: ramzes1_2 [88.105.208.*]
    Za wysoko stoi żeby chciał tylko postać. Tu już 2-tygodnie ktoś wchodził w akcyjki.
    historyjka znowu powtórzona.....podstawiony batonik tylko po to coby naiwniacy myśleli że ktoś się tym interesuje i czym prędzej ściągnięty żeby upchnąć choć trochę towaru.a że pies z kulawą nogą się tym nie interesuje to i niewiele się da upchnąć.tak więc będzie to niekończąca się opowieść w doline bo nawet nie ma odrobiny siły żeby odreagować.czas chyba dać se spokój z dziadostwem.i tylko nie mów mi kolego że ktoś to zbiera....bo zbieranie wygląda zupełnie inaczej.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.233.69.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BAUMAL -10,00% 0,01 2015-10-29 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.