Oj chyba sie mylisz kolego... Nie kupiłes nie zarobiłes, ja kupiłem i mamy po raz kolejny widełki. Jakby interesował mnie zarobek rzędu 15% to już mógłbym realizować zysk ale licze na znacznie więcej
Zobaczymy jak zakończy się ta historia... Wytrawni gracze może wyciągną z tego kilkadziesiąt %, ale równie dobrze można się mocno poparzyć. W piątek też ładnie leciało, żeby potem przywalić o dno. Dla mnie są to sztuczne podbitki, żeby wywalić papier. Życzę powodzenia
Widzę, że Gringo z Ciebie, tylko nie każdy jest taki "wytrawny" gracz jak Ty. Na forum pełno jest takich, którzy tylko zarabiają, robią super kółeczka. Nic tylko zazdrościć.
Zadna filozofia. Wystarczy tylko przez pewien czas obserwować zachowanie kursu i łączyć fakty z komunikatami od spółki. Nic wielkiego. Czeka nas tu jeszcze kilka kółek, nie przegap. Ja mam zamiar je wykorzystać. Obserwacja, logika i cierpliwość - cała filozofia przy Adumie.
Nie, trzymam jeszcze, myślę że coś z tego jeszcze będzie. Mam dość niską średnią więc nie panikuję. Kurs Milkpolu jest na nizinach i myślę, że jeszcze do końca roku poleci na na 3xgr. Poza tym byłem bliski z moją prognozą, kurs doszedł 31gr, potem jednak spadek po niskim wolumenie i przemielenie większej ilości na dolnych widłach.
Faktycznie wczorajszy wolumen byl chyba najwyzszy w calej historii spolki. Ktos chyba nizle skorzysta na tej sytuacji spolki. Ja poki co zamierzam sie przylaczyc bo uwazam ze mozna bedzie ladnie zarobic. Tutaj 1zl mozliwe do konca tygodnia.
Po takim wzroscie ponad 50% musiala byc jakas korekta ale zdaje sie juz po i kto nie zdazyl zaraz bedzie bral po 70gr. Jeszcze w tym tyg 1zl, wspomnicie moje slowa! Pozdro dla posiadaczy