Miejmy nadzieje ze tak stabilnie bedzie jeszcze z kilka tygodni zeby chociaz nie szarpalo bo to denerwujace I nie profesjonalne Miejmy nadzieje ze tak bedzie A po spokoju spokojne powolne ruchy pozwola to wszystko opanowac MIEJMY NADZIEJE Akcjonariat staje sie stabilny i bez wachania to lubie stajemy sie profesjonalistami Szkoda ze jestem jeszcze nie pracujacy mam zamiar studiowac ekonomie albo socjologie Za kilka lat zapewne bede mial inne spojrzenie na gielde.Mam czas.
Faktycznie ktoś się narobił po łokcie by przedstawić taką analizę :) Jak nie spadnie to wzrośnie jak nie wzrośnie to spadnie . Jeśli żadne z powyższych to pozostanie bez zmian . GENIALNE . Moja analiza z kolei zakłada że 5.80 pęknie jak zapałka bo to żaden opór . Im więcej jest osób , które wieszczą że to jest taaakaaaaa półka cenowa wręcz nie do przejścia to tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu że przejście tego poziomu to będzie formalność . To jest moja analiza , która wcale nie musi być prawdziwa . Pozdrawiam .
Ustawilem alarm - powiadomienie sms'em, gdy kurs przekroczy 4,2 lub 6,8 , nie mam na razie czasu tu pisac, zycze udanego handelku i dobrej zabawy, obiecuje w tym przedziale nie bede sie wtracal juz, ani na forum ani na sesji :D.
A ja mam SL ustawiony na 4,6 na część i na mniejszą część na 3,9 . Jak przebije 5,8 to będę się czaił żeby wysypać to co mam , przed wyrysowanym oporem . Każdy ma swoją strategię i dobrze , nie możemy wszyscy myśleć tak samo. Aha jak dojdzie do 5,0 to odkupię tę część którą sprzedałem powyżej 5,6 . Zobaczymy kto był najbliżej trafienia . Pozdro chłopaki
Przyszedł do mnie ciekawy smsik :). Myślę, że Ci którzy pochylili się wcześniej nad moimi bazgrolami są zadowoleni, pozdrawiam wytrwały akcjonariat. Dalej mam niewiele czasu by tu się udzielać, powiem Wam tylko, że przejrzałem co się ostatnio działo i co się może dziać i bez większego wahania ustawiłem górny alert na poziomie dwucyfrowym. Na razie dalej nie mam zamiaru sprzedawać.
Panowie , panowie kulturalnie . Skąd wiesz może ma ? Powodzenia w strategii . Moja opiera się na prostym założeniu , że te akcje będą droższe za kilka miesięcy . Taką mam strategię . :) Też pozdrawiam .
Moja strategia (bo czytam, że fajny wątek się zrobił o strategiach :-)) jest taka, że prawdopodobieństwo tego że spółka wystrzeli mocno w górę jest o wiele, wiele większe niż prawdopodobieństwo spadków. Szczególnie teraz po pięknej obronie wyników IIIQ przy mocnym dolarze, przy okresie świątecznej sprzedaży, przy nowych zapowiadanych kontraktach i produktach, przy dalszej mocnej współpracy z Biedrą i Playem i przy kredytach udzielanych przez banki, które mocno sprawdzają za każdym razem spółkę przed przyznaniem takiego kredytu, oraz przy obecnej sytuacji technicznej i fundamentalnej. Dla najważniejsze że spółka obroniła IIIQ bo to wówczas otrzymaliśmy wiadomość, że potrafi radzić sobie z silnym dolarem. W wywiadzie natomiast otrzymaliśmy informację, że jest pomysł na rozwój spółki i zdobywanie nowych rynków i kanałów dystrybucji.
Kredyty refinansowane to duzy plus bo zawsze jest ryzyko plynnosci w biznesie szybko rosnacym. Musimy tez pamietac ze stopy na spadly a to oznacza nizszy koszt finansowania dla Spoleczki