• Popyt wypalony Autor: ~ja [83.20.232.*]
    Nawet lebka po 100 akcji ani jeden juz nie ma odwagi wychylic, caly optymizm po wynikach juz wypalony krwawo rudym goracym zelazem. Pewnie warto opchnac i ustawic sie nizej, ale jakos nie byloby to zgodne z moja strategia, no i ryzyko zostania na peronie mnie jakos nie bawi, wiec sobie akumuluje srodki i czekam na jakas absurdalna zbitke w okolice 4 :). Jak tak ma byc to dawaj Panie sternik bo nuda wieje, a zimno idzie to sie ruszac trzeba.
  • Re: Popyt wypalony Autor: ~Gracz [195.28.16.*]
    Zaskakujące, że przy takich wynikach znów wracamy do stagnacji. Również sprzedałem swój pakiet mając zakup w cenie 4,85 zł. Będę polować na niższych poziomach. Podejrzewam, że przy takim popycie można się spodziewać zjazdu poniżej 5 zł w przeciągu kilku dni.
  • Re: Popyt wypalony Autor: ~fsf [95.155.71.*]
    zjazd w okolice 5,15 i jedziemy w gore:)
  • Re: Popyt wypalony Autor: ~bolo [24.235.35.*]
    Glupoty panie gadacie
    Jest wszystko OK
    I bedzie tylko lepiej
    A to ze jest marazm to wlasnie dobrze znaczy, ze zostali juz tylko najlepsi i nie popuszcza im zawory
    Spolka jedna z lepszych i tak ma byc!!!
  • Re: Popyt wypalony Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Chyba spekulanci chcą nas WK . i nie mam tu na myśli skrótu od Wartości Księgowej .
  • Re: Popyt wypalony Autor: ~nn [89.69.81.*]
    na rynkach zachodnich euforia bo chiny obniżyły stopy procentowe, prędzej czy później my też na tym niuzie pojedziemy ;)
  • Re: Popyt wypalony Autor: ~ja [83.20.232.*]
    Na razie to czekamy na jakas nieciekawa informacje z rynku, zeby byl pretekst do odpalenia w dol :).
  • Re: Popyt wypalony Autor: ~nn [89.69.81.*]
    czyli sprzedałeś?
  • Re: Popyt wypalony Autor: ~powaga [88.156.90.*]
    Panowie, a kto to ma kupować? Fundy sprzedają co mogą żeby zebrać kasę dla ZUSu, więc ani myślą kupować, a ulica bidna jest i nie ma kasy na zakupy, ludzie zbierają na Święta, a nie na "stale spadające" akcje...
    Jakie fundusze ? Widziałeś tu ostatnimi czasy jakiś fundusz który by się chwalił przekroczeniem progu ?
  • Re: Popyt wypalony Autor: ~kurde [31.193.99.*]
    GMBH po ile masz kupione akcje TFO?
    Obecnie około 5 .40 ale coś dokupię chyba jak zrzucą na około 5.1 . - 5.05 .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.156.90.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Popyt wypalony Autor: ~powaga [88.156.90.*]
    prawda w oczy kole? myślisz, że usunięcie posta coś da? czy to Cię uraziło? użyłem niecenzuralnych słów? NIE
    5,40 to górka, powtórzę raz jeszcze :D
    ale przecież takich fachowców jak GMBH i kurde od TFONE się nie "rusza"
  • Re: Popyt wypalony.... Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    ... a koszyczki się podstawiają, weź sprzedaj i nie jęcz tak jak "kurde"
  • Re: Popyt wypalony.... Autor: ~powaga [88.156.90.*]
    dokładnie, stowarzyszenie umęczonych, szkoda słów, jak dzieci w piaskownicy, a biorą się za "zabawę" na GPW
  • Re: Popyt wypalony.... Autor: ~ja [83.20.232.*]
    Zapraszam tylko aktywnie do zjechania nizej jesli kogos akcje parza, nawet kupujac po 4 podciagne sobie srednia do gory dosc znacznie, to jest i bedzie spolka dywidendowa, co jasno potwierdza zarzad, i ja juz zakupy skonczylem (na pewno na poziomie 5+), bedzie bardzo tanio to wtedy dobiore, jak trzymasz w innym celu niz dywidenda to lepiej sobie nie zycz, zebym puscil wszystko w jednej sesji. Jeczysz, ze jecze, bo boisz sie zostac z akcjami powyzej sredniej zakupu, Twoj problem, ja z ewentualnej okazji chetnie skorzystam.
  • Re: Popyt wypalony.... Autor: ~bubu [79.184.94.*]
    Jeżeli piszesz do mnie, to prześledź sobie forum i spróbuj wydedukować od kiedy tu jestem i kiedy mogłem kupić akcje, więc przestań się popisywać i pierdzi..eć. Zachowujesz się czasami jak rozkapryszone dziecko.
    Nie wiem do kogo Wy piszecie bo się już pogubiłem . Posty to usuwa moderator a nie użytkownicy . Ja nie jęczę spokojnie odpowiadam na zadane przez "kurde" pytanie .
  • Re: Popyt wypalony Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    GMBH, przecież to nie było do Ciebie, tylko do "ja", patrz dokładnie do kogo jest odpowiedź, jak się gubisz, to zacytuj i będziesz widział komu kto odpowiada
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.