• do Warszawiaków Autor: ~babaoddoktora [193.106.246.*]
    Gdybym był posiadaczem akcji MIT i miaszkał w Warszawie to:
    - pojechałbym do siedziby MIT Jana Pawła II (Kaskada City) i sprawdził co tam się dzieje.
    - pojechałbym do Larka ul.Matuszewska 14 ( City Point) i też poniuchał troszeczkę.

To jest nienormalne, że powinni pracować od 8:00 do 16:00, a w tym czasie telefonu nikt nie odbiera. Wg mnie tam po prostu nikogo nie ma. Porozmawiałbym z ochroną, dozorcą, sprzątaczką, sąsiadami .
    Żeby kurs wzrósł, potrzebny jest jakiś bodziec w pap stacjonarnych
    info. Może być wznowienie bay back, nawiązanie współpracy, zakup prze osobę zarządzającą. Inaczej nie miejcie wątpliwości, że kurs drgnie. Jak narazie wszyscy milczą. Aby sprzedać akcje musi być spory popyt! Ktoś musi je kupić i widzieć w tym sens. A tu cisza! Obstawiam zjazd do poniżej 10gr i niech Egon nic nie pisze o wsparciu na 11gr. Niedawno pisał, że silne wsparcie było na 26 gr i co? Dzisiejszy dzień odbieram bardzo negatywnie, spadki na b.dużych obrotach, dna nie widać. Część uśredniła, część co sprzedali wyżej, kupiła. Wielu wydaje się, że cena jest teraz atrakcyjna i kupuje papier toaletowy. Najpierw niech wyjdzie info ze spółķi, potem można decydować. Na Hydrobudowie też nikt nie wierzył, że spółka zejdzie do 1gr, a jednak zeszła.
  • Re: do Warszawiaków Autor: ~dill [31.61.131.*]
    Byłem, sprawdziłem. Firemka niby działa normalnie. Zajmują całe 3 piętro tego biurowca.
  • Re: do Warszawiaków Autor: ~vb [89.229.220.*]
    robia z drobnych balona, po co oddajecie za darmo sami napedzacie podaż .....
  • Re: do Warszawiaków Autor: ~babaoddoktora [193.106.246.*]
    Co to znaczy NIBY normalnie? Byłeś na piętrze? Rozmawiałeś z kimś? Dlaczego nie odbierają telefonu? Może zajmują całe piętro, ale okaże się, że biuro jest cały czas w remoncie, to porozmawiałbym z budowlańcami, ale jeżeli ich nie ma i nic się nie dzieje to znaczy w zasadzie jedno.
    W Larku działa tylko serwis techniczny, ale serwisy też dowiadują się ostatnie. Czasami po kilku miesiącach od ogloszenie upadłości zawieszają działalność. Tak było np z mastercook

• Re: do Warszawiaków Autor: ~do_babaoddoktora [198.23.202.*]
    Dnia 2014-11-20 o godz. 19:33 ~babaoddoktora napisał(a):
    > Gdybym był posiadaczem akcji MIT i miaszkał w Warszawie to:
    > - pojechałbym do siedziby MIT Jana Pawła II (Kaskada City) i sprawdził
    > co tam się dzieje.
    > - pojechałbym do Larka ul.Matuszewska 14 ( City Point) i też poniuchał
    > troszeczkę.

widze kolego że strasznie sie zaangazowałeś w to co się dzieje na spółce i bardzo sie martwisz o nasze pieniądze. Jestes super mistrz wiesz co należy zrobic, pewnie masz jakieś zadatki na dedektywa, ja tak myśle że może przejedź się do Warszawy obczaj sytuacjeco jest grane i daj znac na forum. Tu same niezdary i sobie nie poradzimy.
    Jeszcze raz bardzo sie cieszę że tak sie martwisz o pieniądze inwestorów.
    Pzdr.
  • Re: do Warszawiaków Autor: ~usunięty [109.125.202.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: do Warszawiaków Autor: ~MIT [178.36.71.*]
    IDM już poszedł 120% od dołka Spółka bez majątku z ogromnymi stratami i długami MIT prowadzi działalność przychody ponad 66mln zł za 3kwartały z zyskiem i jak tu nie kupować Pytam się jeśli LArk i inne firmy nie działają to z czego te przychody ?
    Wyniki za IIIQ to sierpień-październik. We wrześniu mieli jeszcze stoisko na targach Mobility Reseller Days w Warszawie. To tu pojawiła się informacja o współpracy Larka z Intelem (kompletnie bez wpływu na kurs). Ale dziś mamy koniec listopada, a biuro puste, więc o co chodzi? Nie patrz na wyniki za IIIQ (choć i tak były fatalne), ale patrz co może się zdarzyć w przyszłości.
    IIIQ lipiec-wrzesień
  • Re: do Warszawiaków Autor: ~Mit [178.36.71.*]
    i właśnie mamy takich naganiaczy na spadki że nawet nie wiedzą kiedy zaczyna się i kończy kwartał żenada - do szkoły pażdziochy
  • Re: do Warszawiaków Autor: ~jurek789 [185.8.238.*]
    dokupilem 12k akcji , co bedzie to nie wiem ... licze na wybicie chociaz o 5 gr
  • Re: do Warszawiaków Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    A ja was prosiłem, abyście resztę tego co wam zostało po tym śmiecu włożyli w GTC.
    To sobie dzisiaj popatrzcie.
    MIT już nie ma, czy wreszcie to dotrze do was ?
    Pozamiatane, posprzątane, wydezyfekowane.
  • Re: do Warszawiaków Autor: ~maarc [178.180.17.*]
    BORUTA, BORUTA! Jutro kolejne widły!
  • Re: do Warszawiaków Autor: ~analityk11 [83.24.0.*]
    Dnia 2015-03-30 o godz. 10:31 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > A ja was prosiłem, abyście resztę tego co wam zostało po tym śmiecu włożyli w GTC.
    > To sobie dzisiaj popatrzcie.
    > MIT już nie ma, czy wreszcie to dotrze do was ?
    > Pozamiatane, posprzątane, wydezyfekowane.

wez se chlopie idz na inne fora
    bo jestes meczacy
    ciagle piszesz to samo kazdy jyz przeczytal to pare razy
    wystarczy juz

wiemy ze mit to smiec i trup od ciebie
    tylko nie wiemy czy tak jest
    a to sie okaze
[x]
LARK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe