• na 2 to może się zatrzymamy Autor: ~erty [195.138.200.*]
    jw
  • Re: na 2 to może się zatrzymamy Autor: ~Imaginator [159.205.245.*]
    Nie !
  • Re: na 2 to może się zatrzymamy Autor: ~Mesner [89.75.121.*]
    Coś kolega przespał ;)
  • Re: na 2 to może się zatrzymamy Autor: ~krisb [83.23.90.*]
    tak zachwalaja moskowy lentex a taki ergis w kazdym parametrze jest lepszy od niego i jeszcze tanszy
    fakt "jeszcze tańszy" ale mam nadzieję, że to w najbliższej przyszłości się zmieni :))
  • Re: na 2 to może się zatrzymamy Autor: ~Imaginator [159.205.245.*]
    W złym kontekście użyłem Nie.
    Oczywiście powinienem napisać Tak.
    Porozumienie już wkrótce.
  • Re: na 2 to może się zatrzymamy Autor: ~SKNERUS [37.24.194.*]
    Witam Czarowników i Zaklinaczy Rzeczywistości,... odnoszę wrażenie, że niektórzy na tym forum patrzą w niewłaściwą szklaną kulę. Wiadomym jest , że na rynku aż roi się od podróbek tegoż produktu z Chin, ...ale to nie powód aby wszem dookoła opowiadać co się widziało w szklanej kuli po paru skrzynkach browca, też z Chin.
    Ludzie opamiętajcie się !!! ... to nie jest koniec świata, że 2złocisze za walorek Spółki jest nieosiągalny bo ..nikomu taka wycena za walorek po prostu się nieopłaca.
    Pozdro,... a Szamanom na forum mówię : A hoj. I nie jestem pewien czy się nie pomyliłem.
  • Re: na 2 to może się zatrzymamy Autor: ~krisb [83.11.6.*]
    po tygodniach korekty akcje ergisu technicznie z dniem dzisiejszym wrocily do kanalu wzrostowego a to b.wazne bo na gpw przewazaja technicy a nie fundamentalisci.przy tych wskaznikach,pozycjii rynkowej i wynikach 6-7 zl nalezy sie jak psu buda
    A na razie czary mary będzie 5zł :))
  • Re: na 2 to może się zatrzymamy Autor: ~krisb [83.21.130.*]
    znajdzie mi podobna spolke ktora przy wskazniku cw/k 0.8 zarobila w ub.roku ok.20 mln zl a i ten ma byc podobny.w dodatku regionalny potentat plus dywidenda a wyroby oparte na pochodnych ropy na ktorej trwa pogrom
    Co niektórzy zrozumieją jak będziemy mieli 6.xxzł
  • Re: na 2 to może się zatrzymamy Autor: ~paaulinka [178.40.38.*]
    Też chciałabym aby akcje kosztowały wiecej,ale co jakiś czas po wzrostach, jak bumerang wracaja ponizej 4 zł.Czemu tak jest?? Skoro spółka przynosi co roku zyski, i  inwestuje,rozwija się?? Osobiście sądzę/a te akcje posiadam od debiutu Eurofilmsu/,że w spółce jest nieodpowiednia struktura właścicielska.Myślę,że gdyby dominującym akcjonariuszem  był np Sołowow czy inny Jakubiec,to akcje Ergisu by stały na innym poziomie.A tak gdy rządzi prezes czyt Finergis Investments Limited,który,ma dobrą pensję,to niekoniecznie musi mu zależeć,abyśmy zarobili na rozwoju spółki  również my,akcjonariusze.Takie są moje przemyslenia,ale może się mylę.Możę brakuje na GPW prawdziwej hossy na srednich spółkach? I dopiero wtedy cena Ergisu dojdzie do odpowiednich poziomów??Sama już nie wiem.Narazie trzymam.i po kilkudziesięcio procentowych korektach ciągle dokupuję,licząc że zostanę kiedys bogata.A jak będzie,to się okaze.Pozdrawiam .
    paaulinka
  • Re: na 2 to może się zatrzymamy Autor: ~SKNERUS [37.24.194.*]
    Inwesterko we walorki tejże Spółki mówię, że : "Jak liczysz, to licz na siebie" . Jeżeli swoje przyszłe bogactwo opierasz na tym, że spółka Ergis je tobie podaruje, ...to jesteś we wielkim błędzie i jak najszybciej winnaś je zweryfikować bo możesz się wielce rozczarować. Polityka finansowa prowadzona przez Spólkę jest wielce "zmyślna", znaczy przemyślana i służy Spólce,...i jedynie Spółce...jej Zarządowi i ....oczywiście głównemu udziałowcowi w Spółce. Trochę to jest zawiłe,...ale za paaare lat Spółka da zarobić bo nie dadzą się w nieskończoność "dymać" tzw. Inwestorzy zewnętrzni.
    Pozdro
  • Re: na 2 to może się zatrzymamy Autor: ~krisb [83.23.250.*]
    rok do roku duza zmiana in plus.za ostatnie 2 lata ergis zarobil blisko 30 mln zl a cwk ok.5.4 zl na akcje ktorych wartosc gieldowa jest wciaz ponizej.ilez mozna zanizac taka spolke
  • Re: na 2 to może się zatrzymamy Autor: ~obiektywny [83.9.0.*]
    Ale poszedł kurs.Pewnie dobre wyniki!!!
[x]
ERGIS 0,26% 3,86 2019-12-12 16:25:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.