no właśnie poczytajcie forum podłogi , ilu wyzerowanych groszołapów wypisuje brednie, oszustwa i czeka na zjazd, a właściwie to manipulują notowaniami by wyzbierać jak najwięcej akcji, ......gdzie jest tzw właściciel wdm, co pozwala na takie zagrywki ????..
...hehe, chłopaki, komu wy to piszecie, korekta to jest na spółkach o odpowiedniej kapitalizacji, tutaj to jest zwykła manipulacja kursem w celu odbioru resztek papiera pod spółdzielniane plany ...... ( dwukrotnie zawrócone na siłę spod złotówki, ubijanie denka !!!)
jezeli dla ciebie "zdrowe wypróznianie" moze odbywać się na takim wolumenie to jesteś mega inwestor . kupić za 1k i sprzedać z zyskiem na paczkę fajek !
Romuś czemu jutro ???hehe, dawaj dzisiaj, czy tylko obiecujesz , ...no bo co ty możesz z tymi 3 tysiami ......ile masz od wpisu ...pyfko i info kiedy odwrót, co by ugrać na tych swoich 3 tysiach jakieś 50 zł !!! hehe
...ostatnio Romusiowi nie powiedzieli, że będą jechać w drugą mańkę i został na peronie, potem biegł po torowisku i wsiadł kilka stacji dalej, ..a jak przy tym zachwalał spółkę, teraz znów jest beee, heheh, romek chyba cię tam w tej spółdzielni nie poważają .....
bufetowy nie trać czasu tutaj to nie twoja liga, co innego kghm, czy lpp, ale wszystko się zgadza, pisałem o wyzerowanych groszołapach i manipulującej spółdzielni, zarówno groszołapem może być również ten co posiada akcje i jest w spółdzielni tym bardziej, że gorące linie na priwach świadczą o ustalonym kursie spółki , ja mogę tylko czekać .......no tak czy siak 100 zł możliwe .....
..hehe kto cie tam wie ile ty tu siedzisz ...no miałeś już nie czytać moich wpisów , .......jak mnie posłuchasz to nawet i ty możesz tu zarobić ....heheh pamiętaj 100 możliwa, zresztą wiesz .....
....hehe, nie jest , tylko będzie , a na giełdzie kupuje się przyszłość, .... 4 miliardy to o wiele za dużo, ale trzeba uwzględnić ilość ff, i wzmożone zainteresowanie, a do tego amok spekulacyjny i jest to zupełnie możliwe, choć tak naprawdę trudno wyrokować ile spółka będzie warta, ....cała Europa z ogromnymi pieniędzmi na dotację w ochronie środowiska, a szacunki tylko dla Polski mówią o wartości rynku rzędu 250 mln DOLARÓW ....hehe ..... a teraz proponuję spojrzeć na inne prawdziwe makabrycznie nadmuchane śmieciuchy i odpowiedzieć sobie na pytanie czy 100 zł za akcję nie jest możliwe ...he
...wierz mi , chciałbym być głównym akcjonariuszem tej spółki .......ale jestem takim mikrusim, ....no w przeciwieństwie do ciebie, ...bo, że za chwilę nim będziesz to pewne, tylko jeszcze nie wiesz po ile ,....czekasz na cynk, kiedy odwrót ...heheh ....
heheh, pewnie tak, pewnie tak, ktoś wychodzi tym bardziej, że dziwnym trafem ktoś wchodzi, obrót jest, ale stan akcji w spółdzielni się zmienia .....bardzo proszę , napiszcie ile procentowo akcji dostaliście z zewnątrz, ....bardzo mnie to ciekawi ,.....
hehehe, no bawię się przednio ....to może spytam inaczej ...ile macie uzbieranych akcji z ff, ile wam brakuje do prawie całości, ....moje mogę opchnąć w promocji po 80 zł, niech stracę ...hehe.......